C.D.R. - C.R.D. sprl

Particuliere bedrijvenWatervervoer • C.D.R. - C.R.D. sprl
Private companiesWater Transportation • C.D.R. - C.R.D. sprl

Contactgegevens C.D.R. - C.R.D. sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.D.R. - C.R.D. sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.D.R. - C.R.D. sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue du Palais, 34, Nivelles, Nivelles 1402, België

Telefoon (phone): 32 67 84.47.74 32 67 84.47.74

Fax (fax): 32 67 49.10.76 32 67 49.10.76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.D.R. - C.R.D. sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.D.R. - C.R.D. sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.D.R. - C.R.D. sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.D.R. - C.R.D. sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.D.R. - C.R.D. sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.D.R. - C.R.D. sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.D.R. - C.R.D. sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.D.R. - C.R.D. sprl
Products information C.D.R. - C.R.D. sprl

BTW identificatienummer (tax): BE01324645996
Ondernemingsnummer: 1200225830
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in C.D.R. - C.R.D. sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.D.R. - C.R.D. sprl
(Get full report from official database of BE for C.D.R. - C.R.D. sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.D.R. - C.R.D. sprl
Addition kinds of activities for C.D.R. - C.R.D. sprl

14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
38420503. Gaas, chirurgisch | Gauze, surgical
38610309. Filmapparatuur en -apparatuur | Motion picture apparatus and equipment
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij C.D.R. - C.R.D. sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.D.R. - C.R.D. sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.D.R. - C.R.D. sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.D.R. - C.R.D. sprl. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

 • Magazijnier (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

 • Tester R&D (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

 • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

 • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

 • vrachtwagenmechanieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

 • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

 • Deskundige facturatie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

  Type: Vaste Job

  De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

 • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: MONTSERRAT

  Type: Vaste Job

  Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

Zoek naar antwoorden van C.D.R. - C.R.D. sprl in sociale netwerken
Look for responds of C.D.R. - C.R.D. sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.D.R. - C.R.D. sprl. Laat een reactie achter voor C.D.R. - C.R.D. sprl. C.D.R. - C.R.D. sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.D.R. - C.R.D. sprl. Leave a respond for C.D.R. - C.R.D. sprl. C.D.R. - C.R.D. sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.D.R. - C.R.D. sprl op de google maps. Adres en contacten C.D.R. - C.R.D. sprl
Location of C.D.R. - C.R.D. sprl on the google maps. Address and contacts of C.D.R. - C.R.D. sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come C.D.R. - C.R.D. sprl C.D.R. - C.R.D. sprl: CHR. BRION | FRITUUR DRIE ZWAANTJES | CENTRE P.M.S. | Raquez T | De Pauw NV

Other related companies as C.D.R. - C.R.D. sprl: CHR. BRION | FRITUUR DRIE ZWAANTJES | CENTRE P.M.S. | Raquez T | De Pauw NV

C.D.R. - C.R.D. sprl is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.D.R. - C.R.D. sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01324645996. Het bedrijf C.D.R. - C.R.D. sprl bevindt zich op het adres: rue du Palais, 34, Nivelles, Nivelles 1402. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in C.D.R. - C.R.D. sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.D.R. - C.R.D. sprl is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.D.R. - C.R.D. sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.D.R. - C.R.D. sprl, openstaande posities, locatie van C.D.R. - C.R.D. sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.D.R. - C.R.D. sprl is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.D.R. - C.R.D. sprl, company assigned to the tax number BE01324645996. The company C.D.R. - C.R.D. sprl is located at the address: rue du Palais, 34, Nivelles, Nivelles 1402. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in C.D.R. - C.R.D. sprl were not found.
The main activity of C.D.R. - C.R.D. sprl is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of C.D.R. - C.R.D. sprl is not available. You also can look at reviews of C.D.R. - C.R.D. sprl, open positions, location of C.D.R. - C.R.D. sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.D.R. - C.R.D. sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.D.R. - C.R.D. sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.D.R. - C.R.D. sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.D.R. - C.R.D. sprl, employees, financial statistics.