Bergk SPRL

Contactgegevens Bergk SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bergk SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bergk SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Van Nerom 1; 1140; Bruxelles (Evere), België

Telefoon (phone): 02 241 81 07 (+32-02 241 81 07) 02 241 81 07 (+32-02 241 81 07)

Fax (fax): +32 (2) 314-44-56 +32 (2) 314-44-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bergk SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bergk SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bergk SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bergk SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bergk SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bergk SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bergk SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bergk SPRL
Products information Bergk SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06001251220
Ondernemingsnummer: 1107666015
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Bergk SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Custom made

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bergk SPRL
(Get full report from official database of BE for Bergk SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bergk SPRL
Addition kinds of activities for Bergk SPRL

3534. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
222103. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
27829901. Blankbooks | Blankbooks
38220203. Pneumatische relais, airco type | Pneumatic relays, air-conditioning type
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies

Werken bij Bergk SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bergk SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bergk SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bergk SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: MINI FLAT

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

 • Ploegchef matraslijn (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

 • Project Team support te Haren (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door een veranderde markt en wetgeving was onze kant verplicht om op korte termijn ingrijpende veranderingen door te voeren in zijn systemen. Hierdoor moet de data gebruikt in het “order to cash” proces geanalyseerd en desgevallend gecorrigeerd worden. Om hieraan te verhelpen zijn zij op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen helpen om de data over de verschillende systemen te herstellen met als uiteindelijk doel een correcte en volledige factuur naar de klanten toe. Gezien de specificiteit wordt er geen systeemervaring gevraagd. Training in de Oracle Applications, klantendatabases en lokale systemen wordt dan ook verzorgd.

 • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

 • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: COECK

  Type: Vaste Job

  · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

 • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: MAXUS

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

 • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ACTUM SERVICES

  Type: Vaste Job

  Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

 • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Bergk SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bergk SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bergk SPRL. Laat een reactie achter voor Bergk SPRL. Bergk SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bergk SPRL. Leave a respond for Bergk SPRL. Bergk SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bergk SPRL op de google maps. Adres en contacten Bergk SPRL
Location of Bergk SPRL on the google maps. Address and contacts of Bergk SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bergk SPRL Bergk SPRL: KBC | BAKKERIJ KRIS | Van Steerteghem D | Jadot C | Badii N

Other related companies as Bergk SPRL: KBC | BAKKERIJ KRIS | Van Steerteghem D | Jadot C | Badii N

Bergk SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bergk SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06001251220. Het bedrijf Bergk SPRL bevindt zich op het adres: Rue Henri Van Nerom 1; 1140; Bruxelles (Evere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 427,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Custom made. Producten gemaakt in Bergk SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bergk SPRL is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bergk SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bergk SPRL, openstaande posities, locatie van Bergk SPRL op de kaart.

Bergk SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bergk SPRL, company assigned to the tax number BE06001251220. The company Bergk SPRL is located at the address: Rue Henri Van Nerom 1; 1140; Bruxelles (Evere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 427,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Custom made. Products created in Bergk SPRL were not found.
The main activity of Bergk SPRL is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bergk SPRL is not available. You also can look at reviews of Bergk SPRL, open positions, location of Bergk SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bergk SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bergk SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bergk SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bergk SPRL, employees, financial statistics.