Cirqu'Conflex asbl

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Cirqu'Conflex asbl
Private companiesTobacco Products • Cirqu'Conflex asbl

Contactgegevens Cirqu'Conflex asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cirqu'Conflex asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cirqu'Conflex asbl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de St. Guidon 17, Bruxelles, 1070, België

Telefoon (phone): 32 3 2023411 32 3 2023411

Fax (fax): 32 3 2023499 32 3 2023499

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cirqu'Conflex asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cirqu'Conflex asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cirqu'Conflex asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cirqu'Conflex asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cirqu'Conflex asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cirqu'Conflex asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cirqu'Conflex asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cirqu'Conflex asbl
Products information Cirqu'Conflex asbl

BTW identificatienummer (tax): BE08192749023
Ondernemingsnummer: 5956756591
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Cirqu'Conflex asbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cirqu'Conflex asbl
(Get full report from official database of BE for Cirqu'Conflex asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cirqu'Conflex asbl
Addition kinds of activities for Cirqu'Conflex asbl

283599. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
481300. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
51590202. paarden | Horses

Werken bij Cirqu'Conflex asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cirqu'Conflex asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cirqu'Conflex asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cirqu'Conflex asbl. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • Monteur - dag (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

 • Ploegbaas (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

 • technieker / ingenieur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

 • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

 • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Studentenjob

  Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

 • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

 • LESGEVER DANS (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • Operator Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Vaste Job

  Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

Zoek naar antwoorden van Cirqu'Conflex asbl in sociale netwerken
Look for responds of Cirqu'Conflex asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cirqu'Conflex asbl. Laat een reactie achter voor Cirqu'Conflex asbl. Cirqu'Conflex asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cirqu'Conflex asbl. Leave a respond for Cirqu'Conflex asbl. Cirqu'Conflex asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cirqu'Conflex asbl op de google maps. Adres en contacten Cirqu'Conflex asbl
Location of Cirqu'Conflex asbl on the google maps. Address and contacts of Cirqu'Conflex asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come Cirqu'Conflex asbl Cirqu'Conflex asbl: Jouck August | FORTIS | LEON PARACHE | MARCEL SPRIET | Brasseur Yves

Other related companies as Cirqu'Conflex asbl: Jouck August | FORTIS | LEON PARACHE | MARCEL SPRIET | Brasseur Yves

Cirqu'Conflex asbl is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cirqu'Conflex asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08192749023. Het bedrijf Cirqu'Conflex asbl bevindt zich op het adres: Rue de St. Guidon 17, Bruxelles, 1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Cirqu'Conflex asbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cirqu'Conflex asbl is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cirqu'Conflex asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cirqu'Conflex asbl, openstaande posities, locatie van Cirqu'Conflex asbl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cirqu'Conflex asbl is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cirqu'Conflex asbl, company assigned to the tax number BE08192749023. The company Cirqu'Conflex asbl is located at the address: Rue de St. Guidon 17, Bruxelles, 1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Cirqu'Conflex asbl were not found.
The main activity of Cirqu'Conflex asbl is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cirqu'Conflex asbl is not available. You also can look at reviews of Cirqu'Conflex asbl, open positions, location of Cirqu'Conflex asbl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cirqu'Conflex asbl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cirqu'Conflex asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cirqu'Conflex asbl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cirqu'Conflex asbl, employees, financial statistics.