POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL
Private companiesChemicals and Allied Products • POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL

Contactgegevens POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean Paquot 55; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 647 26 10; 02 647 27 59; 02 646 77 08 (+32-02 647 26 10; 02 647 27 59; 02 646 77 08) 02 647 26 10; 02 647 27 59; 02 646 77 08 (+32-02 647 26 10; 02 647 27 59; 02 646 77 08)

Fax (fax): 02 646 57 14 (+32-02 646 57 14) 02 646 57 14 (+32-02 646 57 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL
Products information POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05723022460
Ondernemingsnummer: 1764373779
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL
Addition kinds of activities for POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
34480105. Kassen, geprefabriceerde metalen | Greenhouses, prefabricated metal
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage

Werken bij POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

 • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

 • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

 • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

 • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: Ons

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

 • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL. Laat een reactie achter voor POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL. POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL. Leave a respond for POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL. POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL
Location of POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL: FLTRANSPORT G.D.P. NV | BIBLIOTH?QUE CENTRALE | HUIS MARCCAIN EXCLUSIEF | CHANTAL JEANMART | GB Contact Borgloon

Other related companies as POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL: FLTRANSPORT G.D.P. NV | BIBLIOTH?QUE CENTRALE | HUIS MARCCAIN EXCLUSIEF | CHANTAL JEANMART | GB Contact Borgloon

POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05723022460. Het bedrijf POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL bevindt zich op het adres: Rue Jean Paquot 55; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Funeral directors. Producten gemaakt in POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, openstaande posities, locatie van POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL op de kaart.

POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, company assigned to the tax number BE05723022460. The company POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL is located at the address: Rue Jean Paquot 55; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Funeral directors. Products created in POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL were not found.
The main activity of POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, open positions, location of POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNEBRES CELERIER SPRL, employees, financial statistics.