POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL
Private companiesMiscellaneous Repair Services • POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL

Contactgegevens POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Guidon 40; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 35 65; 02 522 81 48 (+32-02 521 35 65; 02 522 81 48) 02 521 35 65; 02 522 81 48 (+32-02 521 35 65; 02 522 81 48)

Fax (fax): 02 520 12 14 (+32-02 520 12 14) 02 520 12 14 (+32-02 520 12 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL
Products information POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Mourning wreaths; Crematories

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL
Addition kinds of activities for POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL

329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
394909. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
34431101. Sluizen | Airlocks
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout

Werken bij POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Bus M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

 • Productiemedewerker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

 • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

 • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Kapper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANVERS TELECOM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

 • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL. Laat een reactie achter voor POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL. POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL. Leave a respond for POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL. POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL
Location of POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL: FLCUISILUX SPRL | 'T POEDELTJE | AUTO GAMA | FRANK DEBUCK | Villan G

Other related companies as POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL: FLCUISILUX SPRL | 'T POEDELTJE | AUTO GAMA | FRANK DEBUCK | Villan G

POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Guidon 40; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Funeral directors. Lijst met producten zijn Mourning wreaths; Crematories.
De hoofdactiviteit van POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, openstaande posities, locatie van POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL op de kaart.

POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, company assigned to the tax number BE03503784179. The company POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL is located at the address: Rue Saint-Guidon 40; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Funeral directors. List of products are Mourning wreaths; Crematories.
The main activity of POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, open positions, location of POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNEBRES D'HOORE SPRL, employees, financial statistics.