Claes Meubelen B.V.B.A.

Contactgegevens Claes Meubelen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Meubelen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Meubelen B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 23-28 3540 Herk-de-Stad, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Meubelen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Meubelen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Meubelen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Meubelen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Meubelen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Meubelen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Meubelen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Meubelen B.V.B.A.
Products information Claes Meubelen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08266082763
Ondernemingsnummer: 6121276855
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Interior decoration; Joinery (supraregional); Kitchen furniture

Product categorie (product category): Furniture Manufacturing On A Contract Basis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Meubelen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Claes Meubelen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Meubelen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Claes Meubelen B.V.B.A.

899904. Liedschriften | Song writings
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
37519900. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
50329904. Cement | Cement
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer
75429902. Carwash, zelfbediening | Carwash, self-service

Werken bij Claes Meubelen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Meubelen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Meubelen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Meubelen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnarbeider (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

 • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

 • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

 • POETSHULP (M/V) (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: VINCENT

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een poetshulp. Je taak bestaat eruit om privé-woningen te poetsen in het kader van dienstencheques.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

  Regio: EISDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: HALETRA

  Type: Vaste Job

  Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

 • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

 • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

 • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: USG Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

 • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

 • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TELUS

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

 • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van Claes Meubelen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Claes Meubelen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Meubelen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Claes Meubelen B.V.B.A.. Claes Meubelen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Meubelen B.V.B.A.. Leave a respond for Claes Meubelen B.V.B.A.. Claes Meubelen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Meubelen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Claes Meubelen B.V.B.A.
Location of Claes Meubelen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Claes Meubelen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Meubelen B.V.B.A. Claes Meubelen B.V.B.A.: DE JONGHE P. | FULLTEC | NEERSCHUURHOEVE | ASEA BROWN BOVERI | CHEZ PAULETTE

Other related companies as Claes Meubelen B.V.B.A.: DE JONGHE P. | FULLTEC | NEERSCHUURHOEVE | ASEA BROWN BOVERI | CHEZ PAULETTE

Claes Meubelen B.V.B.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Meubelen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08266082763. Het bedrijf Claes Meubelen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Kerkstraat 23-28 3540 Herk-de-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture Manufacturing On A Contract Basis. Lijst met producten zijn Interior decoration; Joinery (supraregional); Kitchen furniture.
De hoofdactiviteit van Claes Meubelen B.V.B.A. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Meubelen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Meubelen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Claes Meubelen B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claes Meubelen B.V.B.A. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes Meubelen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08266082763. The company Claes Meubelen B.V.B.A. is located at the address: Kerkstraat 23-28 3540 Herk-de-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture Manufacturing On A Contract Basis. List of products are Interior decoration; Joinery (supraregional); Kitchen furniture.
The main activity of Claes Meubelen B.V.B.A. is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Meubelen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Claes Meubelen B.V.B.A., open positions, location of Claes Meubelen B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Meubelen B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Meubelen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Meubelen B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Meubelen B.V.B.A., employees, financial statistics.