DE JONGHE P.

Contactgegevens DE JONGHE P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE JONGHE P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE JONGHE P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ELISABETHLAAN 33; 8000; BRUGGE (GROOT), België

Telefoon (phone): 50336906 (+32-50336906) 50336906 (+32-50336906)

Fax (fax): +32 (53) 557-46-76 +32 (53) 557-46-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE JONGHE P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE JONGHE P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE JONGHE P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE JONGHE P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE JONGHE P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE JONGHE P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE JONGHE P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE JONGHE P.
Products information DE JONGHE P.

BTW identificatienummer (tax): BE03165405273
Ondernemingsnummer: 2195037841
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE JONGHE P.
(Get full report from official database of BE for DE JONGHE P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE JONGHE P.
Addition kinds of activities for DE JONGHE P.

2429. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
394901. Golfuitrusting | Golf equipment
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
28349905. Geneesmiddelen, capsule of ampulle | Medicines, capsuled or ampuled
32610201. Bidets, glanzend china | Bidets, vitreous china
32970305. Ramming mixes, nonclay | Ramming mixes, nonclay
51310214. Draad | Thread
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
52610101. Tuin trekkers en toers | Garden tractors and tillers
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij DE JONGHE P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE JONGHE P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE JONGHE P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE JONGHE P.. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van DE JONGHE P. in sociale netwerken
Look for responds of DE JONGHE P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE JONGHE P.. Laat een reactie achter voor DE JONGHE P.. DE JONGHE P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE JONGHE P.. Leave a respond for DE JONGHE P.. DE JONGHE P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE JONGHE P. op de google maps. Adres en contacten DE JONGHE P.
Location of DE JONGHE P. on the google maps. Address and contacts of DE JONGHE P.

Andere gerelateerde bedrijven als come DE JONGHE P. DE JONGHE P.: C.P.A. | COIFFURE DANIEL-DANIEL | Domaine de Mambaye | Schlosserei Robert Zians | Davinchy Polymere sa

Other related companies as DE JONGHE P.: C.P.A. | COIFFURE DANIEL-DANIEL | Domaine de Mambaye | Schlosserei Robert Zians | Davinchy Polymere sa

DE JONGHE P. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE JONGHE P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03165405273. Het bedrijf DE JONGHE P. bevindt zich op het adres: KONINGIN ELISABETHLAAN 33; 8000; BRUGGE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van DE JONGHE P. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE JONGHE P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE JONGHE P., openstaande posities, locatie van DE JONGHE P. op de kaart.

DE JONGHE P. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE JONGHE P., company assigned to the tax number BE03165405273. The company DE JONGHE P. is located at the address: KONINGIN ELISABETHLAAN 33; 8000; BRUGGE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes, Coiffeurs pour Enfants..
The main activity of DE JONGHE P. is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE JONGHE P. is not available. You also can look at reviews of DE JONGHE P., open positions, location of DE JONGHE P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE JONGHE P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE JONGHE P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE JONGHE P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE JONGHE P., employees, financial statistics.