DASP

Contactgegevens DASP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DASP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DASP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chateau 10 Barvaux-Condroz, 5370, België

Telefoon (phone): 33608727327 (+32-33608727327) 33608727327 (+32-33608727327)

Fax (fax): 33143376499 (+32-33143376499) 33143376499 (+32-33143376499)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DASP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DASP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DASP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DASP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DASP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DASP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DASP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DASP
Products information DASP

BTW identificatienummer (tax): BE05044891357
Ondernemingsnummer: 5905944824
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DASP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DASP
(Get full report from official database of BE for DASP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DASP
Addition kinds of activities for DASP

4121. Taxi's | Taxicabs
12419901. Antracietmijndiensten, contractbasis | Anthracite mining services, contract basis
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
20829901. Ale (alcoholische drank) | Ale (alcoholic beverage)
22549902. Nachtkleding (nachtkleding, nachtkleding, pyjama), brei | Nightwear (nightgowns, negligees, pajamas), knit
31310101. Bogen, schoen | Bows, shoe
35890302. Riool schoonmaakapparatuur, kracht | Sewer cleaning equipment, power
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
41190100. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij DASP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DASP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DASP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DASP. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

 • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

 • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

 • Metaalarbeider (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

 • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

 • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

 • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

 • kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: La Vista

  Type: Vaste Job

  Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

Zoek naar antwoorden van DASP in sociale netwerken
Look for responds of DASP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DASP. Laat een reactie achter voor DASP. DASP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DASP. Leave a respond for DASP. DASP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DASP op de google maps. Adres en contacten DASP
Location of DASP on the google maps. Address and contacts of DASP

Andere gerelateerde bedrijven als come DASP DASP: LIBERALE MUTUALITEIT | CERCLE MARCHEURS SAIVE | Vector International | PETER & DE WOLF | DIRK TIMMERMAN

Other related companies as DASP: LIBERALE MUTUALITEIT | CERCLE MARCHEURS SAIVE | Vector International | PETER & DE WOLF | DIRK TIMMERMAN

DASP is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DASP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05044891357. Het bedrijf DASP bevindt zich op het adres: Rue du Chateau 10 Barvaux-Condroz, 5370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DASP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DASP is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DASP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DASP, openstaande posities, locatie van DASP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DASP is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DASP, company assigned to the tax number BE05044891357. The company DASP is located at the address: Rue du Chateau 10 Barvaux-Condroz, 5370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DASP were not found.
The main activity of DASP is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DASP is not available. You also can look at reviews of DASP, open positions, location of DASP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DASP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DASP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DASP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DASP, employees, financial statistics.