DPS Group N.V.

Contactgegevens DPS Group N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DPS Group N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DPS Group N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Samberstraat 7, Antwerp, Antwerp 2060, België

Telefoon (phone): 61 3 93482441 (+32-61 3 93482441) 61 3 93482441 (+32-61 3 93482441)

Fax (fax): 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928) 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DPS Group N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DPS Group N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DPS Group N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DPS Group N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DPS Group N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DPS Group N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DPS Group N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DPS Group N.V.
Products information DPS Group N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07085601806
Ondernemingsnummer: 5158325195
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DPS Group N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DPS Group N.V.
(Get full report from official database of BE for DPS Group N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DPS Group N.V.
Addition kinds of activities for DPS Group N.V.

208499. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
34430117. Spheren, voor vloeistoffen of gas: metalen plaat | Spheres, for liquids or gas: metal plate
51910100. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals

Werken bij DPS Group N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DPS Group N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DPS Group N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DPS Group N.V.. Looking for open vacancies in other companies

 • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

 • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

 • Productie Operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

 • Industriële Reiniger (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als industrieel reiniger sta je in voor de volgende opdrachten: Het schoonmaken van installaties Werken met ontvettingsproducten, hogedruk reiniger en andere apparaten Mogelijk werken op hoogtes Zwerfvuil opruimen Diverse andere reinigingsopdrachten

 • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

 • Manifest bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

 • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Make-up Promoters (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

Zoek naar antwoorden van DPS Group N.V. in sociale netwerken
Look for responds of DPS Group N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DPS Group N.V.. Laat een reactie achter voor DPS Group N.V.. DPS Group N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DPS Group N.V.. Leave a respond for DPS Group N.V.. DPS Group N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DPS Group N.V. op de google maps. Adres en contacten DPS Group N.V.
Location of DPS Group N.V. on the google maps. Address and contacts of DPS Group N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come DPS Group N.V. DPS Group N.V.: GUY MAETENS | PHORMION | TIERC? FRANCO BELGE | MORFEUS | LA POSTE

Other related companies as DPS Group N.V.: GUY MAETENS | PHORMION | TIERC? FRANCO BELGE | MORFEUS | LA POSTE

DPS Group N.V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DPS Group N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07085601806. Het bedrijf DPS Group N.V. bevindt zich op het adres: Samberstraat 7, Antwerp, Antwerp 2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DPS Group N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DPS Group N.V. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DPS Group N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DPS Group N.V., openstaande posities, locatie van DPS Group N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DPS Group N.V. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DPS Group N.V., company assigned to the tax number BE07085601806. The company DPS Group N.V. is located at the address: Samberstraat 7, Antwerp, Antwerp 2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DPS Group N.V. were not found.
The main activity of DPS Group N.V. is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DPS Group N.V. is not available. You also can look at reviews of DPS Group N.V., open positions, location of DPS Group N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DPS Group N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DPS Group N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DPS Group N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DPS Group N.V., employees, financial statistics.