CIT Engineering nv

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • CIT Engineering nv
Private companiesSocial Services • CIT Engineering nv

Contactgegevens CIT Engineering nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIT Engineering nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIT Engineering nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleinhoefstraat 6, Geel, Antwerp 2440, België

Telefoon (phone): 32(14)579650 32(14)579650

Fax (fax): 32(14)579651 32(14)579651

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIT Engineering nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIT Engineering nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIT Engineering nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIT Engineering nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIT Engineering nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIT Engineering nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIT Engineering nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIT Engineering nv
Products information CIT Engineering nv

BTW identificatienummer (tax): BE09149108886
Ondernemingsnummer: 1158477783
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CIT Engineering nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIT Engineering nv
(Get full report from official database of BE for CIT Engineering nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIT Engineering nv
Addition kinds of activities for CIT Engineering nv

733400. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
22810206. Nytril garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Nytril yarn, spun: made from purchased staple
30880000. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
31310202. Hielkapjes | Heel caps
36470102. Opruimingslampen en reflectoren, motorvoertuig | Clearance lamps and reflectors, motor vehicle
45130000. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij CIT Engineering nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIT Engineering nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIT Engineering nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIT Engineering nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

 • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

 • Operator (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

 • student verkoop (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

 • Podoloog (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Muziektherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

 • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Flexijob

  Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

 • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

  Regio: BIKSCHOTE

  Bedrijf: YOLOMI

  Type: Flexijob

  Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van CIT Engineering nv in sociale netwerken
Look for responds of CIT Engineering nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIT Engineering nv. Laat een reactie achter voor CIT Engineering nv. CIT Engineering nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIT Engineering nv. Leave a respond for CIT Engineering nv. CIT Engineering nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIT Engineering nv op de google maps. Adres en contacten CIT Engineering nv
Location of CIT Engineering nv on the google maps. Address and contacts of CIT Engineering nv

Andere gerelateerde bedrijven als come CIT Engineering nv CIT Engineering nv: PLUME & PLUCHE | VAN DE PLAS VERZEK.KANTOOR NV | DISTILLERIE SAINT-POL | HARMONIE | FRANCOIS VANDERSMISSEN

Other related companies as CIT Engineering nv: PLUME & PLUCHE | VAN DE PLAS VERZEK.KANTOOR NV | DISTILLERIE SAINT-POL | HARMONIE | FRANCOIS VANDERSMISSEN

CIT Engineering nv is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIT Engineering nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09149108886. Het bedrijf CIT Engineering nv bevindt zich op het adres: Kleinhoefstraat 6, Geel, Antwerp 2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 753,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CIT Engineering nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CIT Engineering nv is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIT Engineering nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIT Engineering nv, openstaande posities, locatie van CIT Engineering nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CIT Engineering nv is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIT Engineering nv, company assigned to the tax number BE09149108886. The company CIT Engineering nv is located at the address: Kleinhoefstraat 6, Geel, Antwerp 2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 753,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CIT Engineering nv were not found.
The main activity of CIT Engineering nv is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CIT Engineering nv is not available. You also can look at reviews of CIT Engineering nv, open positions, location of CIT Engineering nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIT Engineering nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIT Engineering nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIT Engineering nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIT Engineering nv, employees, financial statistics.