De Vroede Enveloppen BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • De Vroede Enveloppen BVBA
Private companiesBusiness Services • De Vroede Enveloppen BVBA

Contactgegevens De Vroede Enveloppen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vroede Enveloppen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vroede Enveloppen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bevelsesteenweg 42, Nijlen, 2560, België

Telefoon (phone): 32.3.4111515 32.3.4111515

Fax (fax): 32.3.4112712 32.3.4112712

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vroede Enveloppen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vroede Enveloppen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vroede Enveloppen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vroede Enveloppen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vroede Enveloppen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vroede Enveloppen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vroede Enveloppen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vroede Enveloppen BVBA
Products information De Vroede Enveloppen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01340026855
Ondernemingsnummer: 1066192626
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in De Vroede Enveloppen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vroede Enveloppen BVBA
(Get full report from official database of BE for De Vroede Enveloppen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vroede Enveloppen BVBA
Addition kinds of activities for De Vroede Enveloppen BVBA

17969905. molenbouwer | Millwright
20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
20630104. Invertsuiker, van suikerbietjes | Invert sugar, from sugar beets
22210304. Franse pannenkoeken | French crepes
26210406. Printpapier | Printing paper
39539904. Pads, inkt en stempelen | Pads, inking and stamping
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
50320202. pleisterwerk | Stucco

Werken bij De Vroede Enveloppen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vroede Enveloppen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vroede Enveloppen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vroede Enveloppen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

 • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

 • HR Business Partner (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

 • chauffeur C/CE (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

 • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

 • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

 • Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

 • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: INSPIRATIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

 • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van De Vroede Enveloppen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Vroede Enveloppen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vroede Enveloppen BVBA. Laat een reactie achter voor De Vroede Enveloppen BVBA. De Vroede Enveloppen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vroede Enveloppen BVBA. Leave a respond for De Vroede Enveloppen BVBA. De Vroede Enveloppen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vroede Enveloppen BVBA op de google maps. Adres en contacten De Vroede Enveloppen BVBA
Location of De Vroede Enveloppen BVBA on the google maps. Address and contacts of De Vroede Enveloppen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vroede Enveloppen BVBA De Vroede Enveloppen BVBA: EENDRACHT EN VOORUITGANG | MONDELLO | FRANCIS DUBOIS | FREDDY NOEL | THIERRY GILLEBERT

Other related companies as De Vroede Enveloppen BVBA: EENDRACHT EN VOORUITGANG | MONDELLO | FRANCIS DUBOIS | FREDDY NOEL | THIERRY GILLEBERT

De Vroede Enveloppen BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vroede Enveloppen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01340026855. Het bedrijf De Vroede Enveloppen BVBA bevindt zich op het adres: Bevelsesteenweg 42, Nijlen, 2560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 252,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Vroede Enveloppen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vroede Enveloppen BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vroede Enveloppen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vroede Enveloppen BVBA, openstaande posities, locatie van De Vroede Enveloppen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Vroede Enveloppen BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vroede Enveloppen BVBA, company assigned to the tax number BE01340026855. The company De Vroede Enveloppen BVBA is located at the address: Bevelsesteenweg 42, Nijlen, 2560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 252,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Vroede Enveloppen BVBA were not found.
The main activity of De Vroede Enveloppen BVBA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vroede Enveloppen BVBA is not available. You also can look at reviews of De Vroede Enveloppen BVBA, open positions, location of De Vroede Enveloppen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vroede Enveloppen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vroede Enveloppen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vroede Enveloppen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vroede Enveloppen BVBA, employees, financial statistics.