EKTELIS

Contactgegevens EKTELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EKTELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EKTELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosstraat, 30 ZAVENTEM, - B-1930, België

Telefoon (phone): 3227252546 3227252546

Fax (fax): +32 (87) 770-91-83 +32 (87) 770-91-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EKTELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EKTELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EKTELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EKTELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EKTELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EKTELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EKTELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EKTELIS
Products information EKTELIS

BTW identificatienummer (tax): BE01276580810
Ondernemingsnummer: 2744079589
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in EKTELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EKTELIS
(Get full report from official database of BE for EKTELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EKTELIS
Addition kinds of activities for EKTELIS

639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
27890102. Montage van kaarten en monsters | Mounting of maps and samples
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
36470103. Koepelverlichting, auto | Dome lights, automotive
36710000. Electron buizen | Electron tubes

Werken bij EKTELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EKTELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EKTELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EKTELIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

 • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

 • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

 • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

 • Schrijnwerker atelier (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

 • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • Student kelner brasserie (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

 • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

 • Kelner student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE JACOB

  Type: Studentenjob

  Bedienen en adviseren van klanten.

 • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

Zoek naar antwoorden van EKTELIS in sociale netwerken
Look for responds of EKTELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EKTELIS. Laat een reactie achter voor EKTELIS. EKTELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EKTELIS. Leave a respond for EKTELIS. EKTELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EKTELIS op de google maps. Adres en contacten EKTELIS
Location of EKTELIS on the google maps. Address and contacts of EKTELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come EKTELIS EKTELIS: FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA | Schaefer | CHATEAU CLASSICS | EXPRESS MEDICAL INTERIM | KAREL J. HELSEN

Other related companies as EKTELIS: FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA | Schaefer | CHATEAU CLASSICS | EXPRESS MEDICAL INTERIM | KAREL J. HELSEN

EKTELIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EKTELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01276580810. Het bedrijf EKTELIS bevindt zich op het adres: Bosstraat, 30 ZAVENTEM, - B-1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 801,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EKTELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EKTELIS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EKTELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EKTELIS, openstaande posities, locatie van EKTELIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EKTELIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is EKTELIS, company assigned to the tax number BE01276580810. The company EKTELIS is located at the address: Bosstraat, 30 ZAVENTEM, - B-1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 801,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EKTELIS were not found.
The main activity of EKTELIS is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EKTELIS is not available. You also can look at reviews of EKTELIS, open positions, location of EKTELIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EKTELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EKTELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EKTELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EKTELIS, employees, financial statistics.