FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA
Private companiesUnited States Postal Service • FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA

Contactgegevens FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Raborive 2 4920 Aywaille - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-84-53-93 32-43-84-53-93

Fax (fax): 32-43-84-67-94 32-43-84-67-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA
Products information FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA

BTW identificatienummer (tax): BE01370513916
Ondernemingsnummer: 2246948242
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and natural stones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA
(Get full report from official database of BE for FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA
Addition kinds of activities for FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA

553100. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
25319906. Zitplaatsen, diverse openbare vervoersmiddelen | Seats, miscellaneous public conveyances
38270113. periscopen | Periscopes
39530101. Annuleren van postzegels, hand: rubber of metaal | Cancelling stamps, hand: rubber or metal
48320103. tijdgenoot | Contemporary
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop

Werken bij FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA. Laat een reactie achter voor FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA. FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA. Leave a respond for FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA. FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA op de google maps. Adres en contacten FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA
Location of FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA on the google maps. Address and contacts of FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA: Danny Op De Beeck | BOSMANS | DE WIELERVRIENDEN | Demortier M | Hollander B

Other related companies as FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA: Danny Op De Beeck | BOSMANS | DE WIELERVRIENDEN | Demortier M | Hollander B

FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01370513916. Het bedrijf FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA bevindt zich op het adres: Rue De Raborive 2 4920 Aywaille - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marble and natural stones. Producten gemaakt in FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, openstaande posities, locatie van FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA op de kaart.

FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, company assigned to the tax number BE01370513916. The company FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA is located at the address: Rue De Raborive 2 4920 Aywaille - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marble and natural stones. Products created in FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA were not found.
The main activity of FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA is not available. You also can look at reviews of FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, open positions, location of FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCARRIÈRE DE VINALMONT SA, employees, financial statistics.