AXXOM INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • AXXOM INTERNATIONAL SA
Private companiesWater Transportation • AXXOM INTERNATIONAL SA

Contactgegevens AXXOM INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXXOM INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXXOM INTERNATIONAL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Mercator 6, WAVRE, 1300, België

Telefoon (phone): 32 10 232164 32 10 232164

Fax (fax): 32 10 232165 32 10 232165

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXXOM INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXXOM INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXXOM INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXXOM INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXXOM INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXXOM INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXXOM INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXXOM INTERNATIONAL SA
Products information AXXOM INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE08087005615
Ondernemingsnummer: 5753234863
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in AXXOM INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXXOM INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for AXXOM INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXXOM INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for AXXOM INTERNATIONAL SA

289200. explosieven | Explosives
331201. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
331205. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
28610103. Hardhoutdestillaten | Hardwood distillates
37310107. Vuurtoren aanbestedingen, gebouw en reparatie | Lighthouse tenders, building and repairing
38430101. Schuurpunten, wielen en schijven, tandheelkunde | Abrasive points, wheels, and disks, dental
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij AXXOM INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXXOM INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXXOM INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXXOM INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Tankcontainerhersteller (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

 • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

 • Projectleider (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

 • Elektricien (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • Servicetechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

 • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

 • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

 • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

 • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

 • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

 • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Leercontract

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van AXXOM INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of AXXOM INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXXOM INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor AXXOM INTERNATIONAL SA. AXXOM INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXXOM INTERNATIONAL SA. Leave a respond for AXXOM INTERNATIONAL SA. AXXOM INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXXOM INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten AXXOM INTERNATIONAL SA
Location of AXXOM INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of AXXOM INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AXXOM INTERNATIONAL SA AXXOM INTERNATIONAL SA: HUIS HELIOTROOP | SHIRT-FASHION | EEKLOSE BANDENCENTRALE | LA DIFF?RENCE | Van Eeckhout NV

Other related companies as AXXOM INTERNATIONAL SA: HUIS HELIOTROOP | SHIRT-FASHION | EEKLOSE BANDENCENTRALE | LA DIFF?RENCE | Van Eeckhout NV

AXXOM INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AXXOM INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087005615. Het bedrijf AXXOM INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Avenue Mercator 6, WAVRE, 1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AXXOM INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXXOM INTERNATIONAL SA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXXOM INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXXOM INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van AXXOM INTERNATIONAL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXXOM INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AXXOM INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE08087005615. The company AXXOM INTERNATIONAL SA is located at the address: Avenue Mercator 6, WAVRE, 1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AXXOM INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of AXXOM INTERNATIONAL SA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AXXOM INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of AXXOM INTERNATIONAL SA, open positions, location of AXXOM INTERNATIONAL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXXOM INTERNATIONAL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXXOM INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXXOM INTERNATIONAL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXXOM INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.