EUROPEAN INVESTOR SA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • EUROPEAN INVESTOR SA

Contactgegevens EUROPEAN INVESTOR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN INVESTOR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN INVESTOR SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dreve Richelle 161, WATERLOO, B-1410 BE, België

Telefoon (phone): 32 2 357 05 70 32 2 357 05 70

Fax (fax): 32 2 357 05 77 32 2 357 05 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN INVESTOR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN INVESTOR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN INVESTOR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN INVESTOR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN INVESTOR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN INVESTOR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN INVESTOR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN INVESTOR SA
Products information EUROPEAN INVESTOR SA

BTW identificatienummer (tax): BE04540618896
Ondernemingsnummer: 1943176269
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in EUROPEAN INVESTOR SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN INVESTOR SA
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN INVESTOR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN INVESTOR SA
Addition kinds of activities for EUROPEAN INVESTOR SA

461399. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
29110102. Vloeibare petroleumgassen, lpg | Liquefied petroleum gases, lpg
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
33150206. Klemmen, staal: draad of knippen | Tacks, steel: wire or cut
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle

Werken bij EUROPEAN INVESTOR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN INVESTOR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN INVESTOR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN INVESTOR SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Genk en omgeving

 • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

 • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: CREABELLE

  Type: Studentenjob

  Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

 • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

 • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

 • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

 • PLC Programmeur (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

 • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: COVAMEAT

  Type: Vaste Job

  Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN INVESTOR SA in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN INVESTOR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN INVESTOR SA. Laat een reactie achter voor EUROPEAN INVESTOR SA. EUROPEAN INVESTOR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN INVESTOR SA. Leave a respond for EUROPEAN INVESTOR SA. EUROPEAN INVESTOR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN INVESTOR SA op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN INVESTOR SA
Location of EUROPEAN INVESTOR SA on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN INVESTOR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN INVESTOR SA EUROPEAN INVESTOR SA: COLLIGNON A ASSURANCES sprl | Oleon NV | Siraux F | ALAIN VANDEWIELE | ABITAN

Other related companies as EUROPEAN INVESTOR SA: COLLIGNON A ASSURANCES sprl | Oleon NV | Siraux F | ALAIN VANDEWIELE | ABITAN

EUROPEAN INVESTOR SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN INVESTOR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04540618896. Het bedrijf EUROPEAN INVESTOR SA bevindt zich op het adres: Dreve Richelle 161, WATERLOO, B-1410 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EUROPEAN INVESTOR SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN INVESTOR SA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN INVESTOR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN INVESTOR SA, openstaande posities, locatie van EUROPEAN INVESTOR SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPEAN INVESTOR SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN INVESTOR SA, company assigned to the tax number BE04540618896. The company EUROPEAN INVESTOR SA is located at the address: Dreve Richelle 161, WATERLOO, B-1410 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EUROPEAN INVESTOR SA were not found.
The main activity of EUROPEAN INVESTOR SA is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN INVESTOR SA is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN INVESTOR SA, open positions, location of EUROPEAN INVESTOR SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN INVESTOR SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN INVESTOR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN INVESTOR SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN INVESTOR SA, employees, financial statistics.