ELEGANT STYLE MEUBLES SA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • ELEGANT STYLE MEUBLES SA
Private companiesChemicals and Allied Products • ELEGANT STYLE MEUBLES SA

Contactgegevens ELEGANT STYLE MEUBLES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEGANT STYLE MEUBLES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEGANT STYLE MEUBLES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Fran?ois G茅rard 14; 4400; Fl茅malle (Ivoz-Ramet), België

Telefoon (phone): 04 337 28 11 (+32-04 337 28 11) 04 337 28 11 (+32-04 337 28 11)

Fax (fax): 04 337 93 63 (+32-04 337 93 63) 04 337 93 63 (+32-04 337 93 63)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEGANT STYLE MEUBLES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEGANT STYLE MEUBLES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEGANT STYLE MEUBLES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEGANT STYLE MEUBLES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEGANT STYLE MEUBLES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEGANT STYLE MEUBLES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEGANT STYLE MEUBLES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEGANT STYLE MEUBLES SA
Products information ELEGANT STYLE MEUBLES SA

BTW identificatienummer (tax): BE05118225097
Ondernemingsnummer: 6070465087
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ELEGANT STYLE MEUBLES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEGANT STYLE MEUBLES SA
(Get full report from official database of BE for ELEGANT STYLE MEUBLES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEGANT STYLE MEUBLES SA
Addition kinds of activities for ELEGANT STYLE MEUBLES SA

7539. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
16290102. Kanaalconstructie | Canal construction
20419903. Maïsmeel | Corn meal
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
39999947. Slijpen en pulveriseren van materialen, nec | Grinding and pulverizing of materials, nec
50830307. Haying machines | Haying machinery
67269905. Beheer beleggingsfondsen, closed-end | Management investment funds, closed-end

Werken bij ELEGANT STYLE MEUBLES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEGANT STYLE MEUBLES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEGANT STYLE MEUBLES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEGANT STYLE MEUBLES SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

 • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO JETTE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

 • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP XL Beliès

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

 • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

 • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

 • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

  Regio: GODVEERDEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • POETSHULP (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Studentenjob

  Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

 • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van ELEGANT STYLE MEUBLES SA in sociale netwerken
Look for responds of ELEGANT STYLE MEUBLES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEGANT STYLE MEUBLES SA. Laat een reactie achter voor ELEGANT STYLE MEUBLES SA. ELEGANT STYLE MEUBLES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEGANT STYLE MEUBLES SA. Leave a respond for ELEGANT STYLE MEUBLES SA. ELEGANT STYLE MEUBLES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEGANT STYLE MEUBLES SA op de google maps. Adres en contacten ELEGANT STYLE MEUBLES SA
Location of ELEGANT STYLE MEUBLES SA on the google maps. Address and contacts of ELEGANT STYLE MEUBLES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEGANT STYLE MEUBLES SA ELEGANT STYLE MEUBLES SA: Bati Art (Avram Razvan) | LIDL | D d'Hoop Power Engineering | VRIJE LAGERE SCHOOL | INFISERVICES

Other related companies as ELEGANT STYLE MEUBLES SA: Bati Art (Avram Razvan) | LIDL | D d'Hoop Power Engineering | VRIJE LAGERE SCHOOL | INFISERVICES

ELEGANT STYLE MEUBLES SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEGANT STYLE MEUBLES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05118225097. Het bedrijf ELEGANT STYLE MEUBLES SA bevindt zich op het adres: Place Fran?ois G茅rard 14; 4400; Fl茅malle (Ivoz-Ramet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 787,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in ELEGANT STYLE MEUBLES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEGANT STYLE MEUBLES SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEGANT STYLE MEUBLES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEGANT STYLE MEUBLES SA, openstaande posities, locatie van ELEGANT STYLE MEUBLES SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELEGANT STYLE MEUBLES SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEGANT STYLE MEUBLES SA, company assigned to the tax number BE05118225097. The company ELEGANT STYLE MEUBLES SA is located at the address: Place Fran?ois G茅rard 14; 4400; Fl茅malle (Ivoz-Ramet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 787,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - General. Products created in ELEGANT STYLE MEUBLES SA were not found.
The main activity of ELEGANT STYLE MEUBLES SA is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEGANT STYLE MEUBLES SA is not available. You also can look at reviews of ELEGANT STYLE MEUBLES SA, open positions, location of ELEGANT STYLE MEUBLES SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEGANT STYLE MEUBLES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEGANT STYLE MEUBLES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEGANT STYLE MEUBLES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEGANT STYLE MEUBLES SA, employees, financial statistics.