Doyen

Contactgegevens Doyen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Doyen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Doyen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Charbonnage; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 385 95 90; 04 385 95 88; 04 385 95 95; 04 385 95 97 (+32-04 385 95 90; 04 385 95 88; 04 385 95 95; 04 385 95 97) 04 385 95 90; 04 385 95 88; 04 385 95 95; 04 385 95 97 (+32-04 385 95 90; 04 385 95 88; 04 385 95 95; 04 385 95 97)

Fax (fax): 04 337 23 34; 04 337 00 16 (+32-04 337 23 34; 04 337 00 16) 04 337 23 34; 04 337 00 16 (+32-04 337 23 34; 04 337 00 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Doyen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Doyen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Doyen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Doyen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Doyen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Doyen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Doyen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Doyen
Products information Doyen

BTW identificatienummer (tax): BE06617584228
Ondernemingsnummer: 7951049804
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Tiles; Building materials; Tools (Electric); Roofing - Materials; Do-it-yourself - Articles & materials; Electric supplies - Retail; Timber; Insulation materials (Thermical); Lawn mowers; Hardware - Retail; Wedding presents - Lists; Barbecues & accessories; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Housewares - Retail

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Doyen
(Get full report from official database of BE for Doyen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Doyen
Addition kinds of activities for Doyen

274199. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
30699901. Zakken, rubber of rubberen stof | Bags, rubber or rubberized fabric
32290104. Kandelaars, glas | Candlesticks, glass
33240000. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel

Werken bij Doyen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Doyen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Doyen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Doyen. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

 • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Studentenjob

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

 • Jobstudent (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

 • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

 • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CRESCENDO

  Type: Vaste Job

  Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

 • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

 • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

 • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

  Regio: ZICHEM

  Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

  Type: Vaste Job

  Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

 • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

  Type: Werfreserve

  Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

 • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ROSENBURG

  Type: Flexijob

  Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van Doyen in sociale netwerken
Look for responds of Doyen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Doyen. Laat een reactie achter voor Doyen. Doyen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Doyen. Leave a respond for Doyen. Doyen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Doyen op de google maps. Adres en contacten Doyen
Location of Doyen on the google maps. Address and contacts of Doyen

Andere gerelateerde bedrijven als come Doyen Doyen: FLURMETZ SA | BOND MOYSON | ?T KROKANTJE | Verhelst D | SPORTCLUB DILBEEK-ITTERBEEK

Other related companies as Doyen: FLURMETZ SA | BOND MOYSON | ?T KROKANTJE | Verhelst D | SPORTCLUB DILBEEK-ITTERBEEK

Doyen is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Doyen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06617584228. Het bedrijf Doyen bevindt zich op het adres: Rue du Charbonnage; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Garden. Lijst met producten zijn Tiles; Building materials; Tools (Electric); Roofing - Materials; Do-it-yourself - Articles & materials; Electric supplies - Retail; Timber; Insulation materials (Thermical); Lawn mowers; Hardware - Retail; Wedding presents - Lists; Barbecues & accessories; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Housewares - Retail.
De hoofdactiviteit van Doyen is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Doyen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Doyen, openstaande posities, locatie van Doyen op de kaart.

Doyen is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Doyen, company assigned to the tax number BE06617584228. The company Doyen is located at the address: Rue du Charbonnage; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Garden. List of products are Tiles; Building materials; Tools (Electric); Roofing - Materials; Do-it-yourself - Articles & materials; Electric supplies - Retail; Timber; Insulation materials (Thermical); Lawn mowers; Hardware - Retail; Wedding presents - Lists; Barbecues & accessories; Electric appliances - Mainten., Repair & Retail; Housewares - Retail.
The main activity of Doyen is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Doyen is not available. You also can look at reviews of Doyen, open positions, location of Doyen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Doyen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Doyen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Doyen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Doyen, employees, financial statistics.