IM Publishing

Contactgegevens IM Publishing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IM Publishing: address, phone, fax, email, website, opening hours

IM Publishing

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Complexe Arrobas 11-13 Parc Artisanal, Blegny Barchon, B-4671, België

Telefoon (phone): 32/4/3878787 32/4/3878787

Fax (fax): 32/4/3879087 32/4/3879087

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IM Publishing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IM Publishing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IM Publishing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IM Publishing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IM Publishing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IM Publishing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IM Publishing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IM Publishing
Products information IM Publishing

BTW identificatienummer (tax): BE09027435302
Ondernemingsnummer: 3986633300
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in IM Publishing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IM Publishing
(Get full report from official database of BE for IM Publishing)

Aanvulling soorten activiteiten voor IM Publishing
Addition kinds of activities for IM Publishing

23899904. Jarretelles | Garter belts
33259903. Spoorwegwielen, gegoten staal | Railroad car wheels, cast steel
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
49530103. Radioactieve afvalstoffen, verwijdering | Radioactive waste materials, disposal
67330102. Persoonlijk beleggingsvertrouwenbeheer | Personal investment trust management
73899932. Microfilm opname en ontwikkeling van dienstverlening | Microfilm recording and developing service

Werken bij IM Publishing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IM Publishing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IM Publishing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IM Publishing. Looking for open vacancies in other companies

 • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

 • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

 • Technieker - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

 • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

 • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

 • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

 • Technical Support Engineer (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Hydro Building Systems

  Type: Vaste Job

  Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

 • Monteur/Assembleur (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: GR technics

  Type: Vaste Job

  Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

 • Technieker bouwmachines (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

 • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

Zoek naar antwoorden van IM Publishing in sociale netwerken
Look for responds of IM Publishing in social networks

Lees alle opmerkingen voor IM Publishing. Laat een reactie achter voor IM Publishing. IM Publishing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IM Publishing. Leave a respond for IM Publishing. IM Publishing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IM Publishing op de google maps. Adres en contacten IM Publishing
Location of IM Publishing on the google maps. Address and contacts of IM Publishing

Andere gerelateerde bedrijven als come IM Publishing IM Publishing: Caveye Ph | WILLEMS | JOSEPH SMEETS | Entertainment World CD & Playstation | ACC

Other related companies as IM Publishing: Caveye Ph | WILLEMS | JOSEPH SMEETS | Entertainment World CD & Playstation | ACC

IM Publishing is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IM Publishing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09027435302. Het bedrijf IM Publishing bevindt zich op het adres: Complexe Arrobas 11-13 Parc Artisanal, Blegny Barchon, B-4671. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in IM Publishing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IM Publishing is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IM Publishing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IM Publishing, openstaande posities, locatie van IM Publishing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IM Publishing is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is IM Publishing, company assigned to the tax number BE09027435302. The company IM Publishing is located at the address: Complexe Arrobas 11-13 Parc Artisanal, Blegny Barchon, B-4671. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in IM Publishing were not found.
The main activity of IM Publishing is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IM Publishing is not available. You also can look at reviews of IM Publishing, open positions, location of IM Publishing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IM Publishing, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IM Publishing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IM Publishing, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IM Publishing, employees, financial statistics.