Benoit Maisonny

Contactgegevens Benoit Maisonny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Benoit Maisonny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Benoit Maisonny

Regio (region): N\A, België

Adres (address): av. P. Hymans 117/10, Brussels, - 1200, België

Telefoon (phone): 32.2.772-4498 32.2.772-4498

Fax (fax): +32 (16) 111-65-53 +32 (16) 111-65-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Benoit Maisonny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Benoit Maisonny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Benoit Maisonny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Benoit Maisonny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Benoit Maisonny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Benoit Maisonny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Benoit Maisonny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Benoit Maisonny
Products information Benoit Maisonny

BTW identificatienummer (tax): BE08146057128
Ondernemingsnummer: 9256500244
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Benoit Maisonny zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Benoit Maisonny
(Get full report from official database of BE for Benoit Maisonny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Benoit Maisonny
Addition kinds of activities for Benoit Maisonny

103100. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
799701. Ijs sporten | Ice sports
34210100. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
36790101. Attenuators | Attenuators
79990203. Golf professionals | Golf professionals

Werken bij Benoit Maisonny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Benoit Maisonny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Benoit Maisonny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Benoit Maisonny. Looking for open vacancies in other companies

 • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

 • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

 • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

 • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

 • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

 • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

 • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

  Type: Vaste Job

  Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected] Tot snel! WWW.ADREM.BE

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Benoit Maisonny in sociale netwerken
Look for responds of Benoit Maisonny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Benoit Maisonny. Laat een reactie achter voor Benoit Maisonny. Benoit Maisonny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Benoit Maisonny. Leave a respond for Benoit Maisonny. Benoit Maisonny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Benoit Maisonny op de google maps. Adres en contacten Benoit Maisonny
Location of Benoit Maisonny on the google maps. Address and contacts of Benoit Maisonny

Andere gerelateerde bedrijven als come Benoit Maisonny Benoit Maisonny: FLGALACTIC SA | S.K. PEULIS | IDG | CORINNE MULLENS | KING'S TRANSL. & COPYWR.

Other related companies as Benoit Maisonny: FLGALACTIC SA | S.K. PEULIS | IDG | CORINNE MULLENS | KING'S TRANSL. & COPYWR.

Benoit Maisonny is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Benoit Maisonny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08146057128. Het bedrijf Benoit Maisonny bevindt zich op het adres: av. P. Hymans 117/10, Brussels, - 1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Benoit Maisonny zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Benoit Maisonny is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Benoit Maisonny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Benoit Maisonny, openstaande posities, locatie van Benoit Maisonny op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Benoit Maisonny is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Benoit Maisonny, company assigned to the tax number BE08146057128. The company Benoit Maisonny is located at the address: av. P. Hymans 117/10, Brussels, - 1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Benoit Maisonny were not found.
The main activity of Benoit Maisonny is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Benoit Maisonny is not available. You also can look at reviews of Benoit Maisonny, open positions, location of Benoit Maisonny on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Benoit Maisonny, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Benoit Maisonny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Benoit Maisonny, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Benoit Maisonny, employees, financial statistics.