Adra Meubles

Contactgegevens Adra Meubles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adra Meubles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adra Meubles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Van Artevelde 112-122; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 47 70 (+32-02 511 47 70) 02 511 47 70 (+32-02 511 47 70)

Fax (fax): 02 511 47 70 (+32-02 511 47 70) 02 511 47 70 (+32-02 511 47 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adra Meubles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adra Meubles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adra Meubles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adra Meubles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adra Meubles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adra Meubles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adra Meubles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adra Meubles
Products information Adra Meubles

BTW identificatienummer (tax): BE08450103759
Ondernemingsnummer: 7410522460
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Adra Meubles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adra Meubles
(Get full report from official database of BE for Adra Meubles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adra Meubles
Addition kinds of activities for Adra Meubles

822102. Professionele scholen | Professional schools
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines

Werken bij Adra Meubles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adra Meubles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adra Meubles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adra Meubles. Looking for open vacancies in other companies

 • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

 • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Oogsten en wassen van rapen.

 • Pistoolspuiter (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

 • Teamleader (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

 • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: t-interim Maasmechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Studentenjob

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

 • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

 • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

  Type: Studentenjob

  Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

 • PLC programmeur (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

 • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

 • Elektricien (TESTELT)

  Regio: TESTELT

  Bedrijf: EWB TECHNICS

  Type: Werfreserve

  Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van Adra Meubles in sociale netwerken
Look for responds of Adra Meubles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adra Meubles. Laat een reactie achter voor Adra Meubles. Adra Meubles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adra Meubles. Leave a respond for Adra Meubles. Adra Meubles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adra Meubles op de google maps. Adres en contacten Adra Meubles
Location of Adra Meubles on the google maps. Address and contacts of Adra Meubles

Andere gerelateerde bedrijven als come Adra Meubles Adra Meubles: HBM BANK | HET SUBLIEME IDEE | H.N. QUALITY CENTER | GARAGE DE LA VIERRE | Lorafin SA-NV

Other related companies as Adra Meubles: HBM BANK | HET SUBLIEME IDEE | H.N. QUALITY CENTER | GARAGE DE LA VIERRE | Lorafin SA-NV

Adra Meubles is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adra Meubles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08450103759. Het bedrijf Adra Meubles bevindt zich op het adres: Rue Van Artevelde 112-122; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in Adra Meubles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adra Meubles is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adra Meubles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adra Meubles, openstaande posities, locatie van Adra Meubles op de kaart.

Adra Meubles is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adra Meubles, company assigned to the tax number BE08450103759. The company Adra Meubles is located at the address: Rue Van Artevelde 112-122; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - General. Products created in Adra Meubles were not found.
The main activity of Adra Meubles is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Adra Meubles is not available. You also can look at reviews of Adra Meubles, open positions, location of Adra Meubles on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adra Meubles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adra Meubles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adra Meubles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adra Meubles, employees, financial statistics.