bart van acker

Contactgegevens bart van acker: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data bart van acker: address, phone, fax, email, website, opening hours

bart van acker

Regio (region): N\A, België

Adres (address): gentsesteenweg 298a zele, o vl 9240, België

Telefoon (phone): 3275895824 3275895824

Fax (fax): +32 (69) 490-52-38 +32 (69) 490-52-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) bart van acker: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "bart van acker"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "bart van acker"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van bart van acker, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen bart van acker. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of bart van acker, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees bart van acker. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti bart van acker
Products information bart van acker

BTW identificatienummer (tax): BE01048614501
Ondernemingsnummer: 8266357421
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in bart van acker zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor bart van acker
(Get full report from official database of BE for bart van acker)

Aanvulling soorten activiteiten voor bart van acker
Addition kinds of activities for bart van acker

01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
02519903. Cornish hennen, het opwekken van | Cornish hens, raising of
25170000. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
50630202. Kabelleiding | Cable conduit
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance
89990306. Technisch schrijven | Technical writing

Werken bij bart van acker: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in bart van acker: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor bart van acker. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for bart van acker. Looking for open vacancies in other companies

 • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

 • Administratief Bediende met kennis SAP (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zijn wij op zoek naar een gemotiveerde administratief bediende. Takenpakket: • Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies • Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in • Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten • Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab • Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen • Je stelt het werfdossier met de werfmappen op • Je bereidt de dossiers beheersorganen voor • Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen • Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen • Je archiveert aansluitingscontracten • Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider • Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP • Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties • Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s • Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af • Je voert klachten in • Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

 • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: OCMW

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Automechanieker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

  Type: Vaste Job

  Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

 • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

 • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

 • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: POORTVELDE

  Type: Vaste Job

  Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

 • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Vaste Job

  We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

 • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

 • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van bart van acker in sociale netwerken
Look for responds of bart van acker in social networks

Lees alle opmerkingen voor bart van acker. Laat een reactie achter voor bart van acker. bart van acker bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for bart van acker. Leave a respond for bart van acker. bart van acker on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie bart van acker op de google maps. Adres en contacten bart van acker
Location of bart van acker on the google maps. Address and contacts of bart van acker

Andere gerelateerde bedrijven als come bart van acker bart van acker: Verlinden E | FOUARGE & VANHORENBEEK | DEWAET | GEORGES DE VLIEGHERE | LODEWIJK DE MEULENAERE

Other related companies as bart van acker: Verlinden E | FOUARGE & VANHORENBEEK | DEWAET | GEORGES DE VLIEGHERE | LODEWIJK DE MEULENAERE

bart van acker is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is bart van acker, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048614501. Het bedrijf bart van acker bevindt zich op het adres: gentsesteenweg 298a zele, o vl 9240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 844,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in bart van acker zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van bart van acker is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van bart van acker is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van bart van acker, openstaande posities, locatie van bart van acker op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

bart van acker is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is bart van acker, company assigned to the tax number BE01048614501. The company bart van acker is located at the address: gentsesteenweg 298a zele, o vl 9240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 844,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in bart van acker were not found.
The main activity of bart van acker is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of bart van acker is not available. You also can look at reviews of bart van acker, open positions, location of bart van acker on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over bart van acker, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf bart van acker, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about bart van acker, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company bart van acker, employees, financial statistics.