Hugo Perquy

Contactgegevens Hugo Perquy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hugo Perquy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hugo Perquy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POB 26, OOSTKAMP, WESTVLAANDEREN 8020, België

Telefoon (phone): 32 50 30 30 30 32 50 30 30 30

Fax (fax): 32 50 30 30 31 32 50 30 30 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hugo Perquy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hugo Perquy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hugo Perquy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hugo Perquy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hugo Perquy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hugo Perquy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hugo Perquy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hugo Perquy
Products information Hugo Perquy

BTW identificatienummer (tax): BE07417938232
Ondernemingsnummer: 7083679199
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Hugo Perquy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hugo Perquy
(Get full report from official database of BE for Hugo Perquy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hugo Perquy
Addition kinds of activities for Hugo Perquy

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
363405. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
20479901. Kattenvoer | Cat food
20860100. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
73890306. Field audits, kabeltelevisie | Field audits, cable television

Werken bij Hugo Perquy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hugo Perquy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hugo Perquy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hugo Perquy. Looking for open vacancies in other companies

 • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

 • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

 • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

 • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

 • Inside sales medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

 • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

 • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

 • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

 • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

 • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: PARETO

  Type: Vaste Job

  Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

 • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

Zoek naar antwoorden van Hugo Perquy in sociale netwerken
Look for responds of Hugo Perquy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hugo Perquy. Laat een reactie achter voor Hugo Perquy. Hugo Perquy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hugo Perquy. Leave a respond for Hugo Perquy. Hugo Perquy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hugo Perquy op de google maps. Adres en contacten Hugo Perquy
Location of Hugo Perquy on the google maps. Address and contacts of Hugo Perquy

Andere gerelateerde bedrijven als come Hugo Perquy Hugo Perquy: CORMAN-HALLEUX GEORGES ET FILS SPRL | FLARM BELGIUM NV | Kempische Oratoriumvereniging | CAROLINE DUMONT | BERT VAN DAELE

Other related companies as Hugo Perquy: CORMAN-HALLEUX GEORGES ET FILS SPRL | FLARM BELGIUM NV | Kempische Oratoriumvereniging | CAROLINE DUMONT | BERT VAN DAELE

Hugo Perquy is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hugo Perquy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07417938232. Het bedrijf Hugo Perquy bevindt zich op het adres: POB 26, OOSTKAMP, WESTVLAANDEREN 8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hugo Perquy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hugo Perquy is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hugo Perquy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hugo Perquy, openstaande posities, locatie van Hugo Perquy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hugo Perquy is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hugo Perquy, company assigned to the tax number BE07417938232. The company Hugo Perquy is located at the address: POB 26, OOSTKAMP, WESTVLAANDEREN 8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hugo Perquy were not found.
The main activity of Hugo Perquy is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hugo Perquy is not available. You also can look at reviews of Hugo Perquy, open positions, location of Hugo Perquy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hugo Perquy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hugo Perquy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hugo Perquy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hugo Perquy, employees, financial statistics.