BANKSYS

Contactgegevens BANKSYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANKSYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANKSYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Haecht 1442, BRUSSELS, BRUSSELS 1130, België

Telefoon (phone): 32 2 727 6111 32 2 727 6111

Fax (fax): 32 2 727 6767 32 2 727 6767

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANKSYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANKSYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANKSYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANKSYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANKSYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANKSYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANKSYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANKSYS
Products information BANKSYS

BTW identificatienummer (tax): BE03744934082
Ondernemingsnummer: 5180572509
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BANKSYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANKSYS
(Get full report from official database of BE for BANKSYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANKSYS
Addition kinds of activities for BANKSYS

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
35230300. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
35560303. Roostermachine: koffie, pindakaas, enz. | Roasting machinery: coffee, peanut, etc.
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings

Werken bij BANKSYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANKSYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANKSYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANKSYS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

 • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

 • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

 • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

 • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SALUS GROUP

  Type: Vaste Job

  Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

 • winkelbediende (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Brood en Banket Bosent

  Type: Flexijob

  Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van BANKSYS in sociale netwerken
Look for responds of BANKSYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANKSYS. Laat een reactie achter voor BANKSYS. BANKSYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANKSYS. Leave a respond for BANKSYS. BANKSYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANKSYS op de google maps. Adres en contacten BANKSYS
Location of BANKSYS on the google maps. Address and contacts of BANKSYS

Andere gerelateerde bedrijven als come BANKSYS BANKSYS: FLVAN DEN ABEELE NV | FORTIS | IN DE ROSKAM | ANN VAN BRUSSEL | SPIESSENS

Other related companies as BANKSYS: FLVAN DEN ABEELE NV | FORTIS | IN DE ROSKAM | ANN VAN BRUSSEL | SPIESSENS

BANKSYS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANKSYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03744934082. Het bedrijf BANKSYS bevindt zich op het adres: Chaussee de Haecht 1442, BRUSSELS, BRUSSELS 1130. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BANKSYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANKSYS is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANKSYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANKSYS, openstaande posities, locatie van BANKSYS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BANKSYS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANKSYS, company assigned to the tax number BE03744934082. The company BANKSYS is located at the address: Chaussee de Haecht 1442, BRUSSELS, BRUSSELS 1130. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BANKSYS were not found.
The main activity of BANKSYS is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BANKSYS is not available. You also can look at reviews of BANKSYS, open positions, location of BANKSYS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANKSYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANKSYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANKSYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANKSYS, employees, financial statistics.