ANN VAN BRUSSEL

Contactgegevens ANN VAN BRUSSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN BRUSSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN BRUSSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OEVELDORP 10BA; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14234889 (+32-14234889) 14234889 (+32-14234889)

Fax (fax): +32 (55) 241-89-20 +32 (55) 241-89-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN BRUSSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN BRUSSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN BRUSSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN BRUSSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN BRUSSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN BRUSSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN BRUSSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN BRUSSEL
Products information ANN VAN BRUSSEL

BTW identificatienummer (tax): BE07915893554
Ondernemingsnummer: 8369354248
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ANN VAN BRUSSEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN BRUSSEL
(Get full report from official database of BE for ANN VAN BRUSSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN BRUSSEL
Addition kinds of activities for ANN VAN BRUSSEL

162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
20529908. Graham crackers | Graham crackers
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
96319902. Irrigatie district: overheid, niet-opererende | Irrigation district: government, nonoperating

Werken bij ANN VAN BRUSSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN BRUSSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN BRUSSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN BRUSSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Zelfstandig Relatie en gezinstherapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. We zijn op zoek naar een relatietherapeut(e). Een bijkomende opleiding tot relatie en gezinstherapeut is een must. Naast het begeleiden van cliëntsystemen, ook de mogelijkheid tot het begeleiden van individuele cliënten. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij koppels en individuen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PROPEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van ANN VAN BRUSSEL in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN BRUSSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN BRUSSEL. Laat een reactie achter voor ANN VAN BRUSSEL. ANN VAN BRUSSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN BRUSSEL. Leave a respond for ANN VAN BRUSSEL. ANN VAN BRUSSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN BRUSSEL op de google maps. Adres en contacten ANN VAN BRUSSEL
Location of ANN VAN BRUSSEL on the google maps. Address and contacts of ANN VAN BRUSSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN BRUSSEL ANN VAN BRUSSEL: LA VOLNAYSIENNE | O.C.M.W. | GB PARTNER | RAOUL NEVENS | CHIRON

Other related companies as ANN VAN BRUSSEL: LA VOLNAYSIENNE | O.C.M.W. | GB PARTNER | RAOUL NEVENS | CHIRON

ANN VAN BRUSSEL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN BRUSSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07915893554. Het bedrijf ANN VAN BRUSSEL bevindt zich op het adres: OEVELDORP 10BA; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in ANN VAN BRUSSEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANN VAN BRUSSEL is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN BRUSSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN BRUSSEL, openstaande posities, locatie van ANN VAN BRUSSEL op de kaart.

ANN VAN BRUSSEL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN BRUSSEL, company assigned to the tax number BE07915893554. The company ANN VAN BRUSSEL is located at the address: OEVELDORP 10BA; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in ANN VAN BRUSSEL were not found.
The main activity of ANN VAN BRUSSEL is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN BRUSSEL is not available. You also can look at reviews of ANN VAN BRUSSEL, open positions, location of ANN VAN BRUSSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN BRUSSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN BRUSSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN BRUSSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN BRUSSEL, employees, financial statistics.