BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE
Private companiesAgricultural Production - Crops • BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE

Contactgegevens BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 40 Avenue Joseph Wybran 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-59-03-50 32-25-59-03-50

Fax (fax): 32-25-27-00-62 32-25-27-00-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE
Products information BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Associations and organisations

Profiel (profile): Associations and organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE
(Get full report from official database of BE for BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE
Addition kinds of activities for BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE

097101. Speldiensten | Game services
737599. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
28650109. Drug kleurstoffen, synthetisch | Drug dyes, synthetic
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
50879907. Verplaatsende apparatuur en benodigdheden | Moving equipment and supplies

Werken bij BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

 • Quality engineer (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

 • CNC-frezer (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

 • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs &HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

 • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

 • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

 • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

 • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ORFES

  Type: Flexijob

  Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE in sociale netwerken
Look for responds of BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE. Laat een reactie achter voor BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE. BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE. Leave a respond for BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE. BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE op de google maps. Adres en contacten BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE
Location of BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE on the google maps. Address and contacts of BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE

Andere gerelateerde bedrijven als come BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE: RESTAURANT RUCOLLA | HOVE TER SPRINKELE | BRISKO J-C | BOEKHANDEL MINERVA | SLOTENMAKERIJ DIRK

Other related companies as BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE: RESTAURANT RUCOLLA | HOVE TER SPRINKELE | BRISKO J-C | BOEKHANDEL MINERVA | SLOTENMAKERIJ DIRK

BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE bevindt zich op het adres: 40 Avenue Joseph Wybran 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Profile is Associations and organisations. Branchecategorie is Associations and organisations. Producten gemaakt in BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, openstaande posities, locatie van BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE op de kaart.

BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, company assigned to the tax number BE08207305908. The company BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE is located at the address: 40 Avenue Joseph Wybran 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Profile is Associations and organisations. Industry category is Associations and organisations. Products created in BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE were not found.
The main activity of BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE is not available. You also can look at reviews of BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, open positions, location of BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLEUROPEAN SOCIETY OF INTENSIVE CARE MEDICINE, employees, financial statistics.