Ets. Dehoux Eddy

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Ets. Dehoux Eddy
Private companiesFood Stores • Ets. Dehoux Eddy

Contactgegevens Ets. Dehoux Eddy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ets. Dehoux Eddy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ets. Dehoux Eddy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Mons 286, Soignies, HEN 7060, België

Telefoon (phone): 32 67 33 64 28 32 67 33 64 28

Fax (fax): 32 67 33 19 17 32 67 33 19 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ets. Dehoux Eddy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ets. Dehoux Eddy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ets. Dehoux Eddy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ets. Dehoux Eddy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ets. Dehoux Eddy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ets. Dehoux Eddy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ets. Dehoux Eddy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ets. Dehoux Eddy
Products information Ets. Dehoux Eddy

BTW identificatienummer (tax): BE04367034912
Ondernemingsnummer: 8598693847
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Ets. Dehoux Eddy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ets. Dehoux Eddy
(Get full report from official database of BE for Ets. Dehoux Eddy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ets. Dehoux Eddy
Addition kinds of activities for Ets. Dehoux Eddy

357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
31110302. Currying van leer | Currying of leather
36749905. Modules, vaste toestand | Modules, solid state
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
50940203. trofeeën | Trophies

Werken bij Ets. Dehoux Eddy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ets. Dehoux Eddy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ets. Dehoux Eddy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ets. Dehoux Eddy. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

 • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

 • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

 • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

 • Beenhouwer (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

  Type: Dienstenchequebaan

  Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

 • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Receptel

  Type: Studentenjob

  Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

 • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

 • Productiemedewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: HET VISHUIS

  Type: Vaste Job

  Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

Zoek naar antwoorden van Ets. Dehoux Eddy in sociale netwerken
Look for responds of Ets. Dehoux Eddy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ets. Dehoux Eddy. Laat een reactie achter voor Ets. Dehoux Eddy. Ets. Dehoux Eddy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ets. Dehoux Eddy. Leave a respond for Ets. Dehoux Eddy. Ets. Dehoux Eddy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ets. Dehoux Eddy op de google maps. Adres en contacten Ets. Dehoux Eddy
Location of Ets. Dehoux Eddy on the google maps. Address and contacts of Ets. Dehoux Eddy

Andere gerelateerde bedrijven als come Ets. Dehoux Eddy Ets. Dehoux Eddy: Janssens A | BUULSE SANDWICHBAR | REINOUD POELVOORDE | ANDR? RIANO | Sveltesse

Other related companies as Ets. Dehoux Eddy: Janssens A | BUULSE SANDWICHBAR | REINOUD POELVOORDE | ANDR? RIANO | Sveltesse

Ets. Dehoux Eddy is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ets. Dehoux Eddy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04367034912. Het bedrijf Ets. Dehoux Eddy bevindt zich op het adres: Chaussee de Mons 286, Soignies, HEN 7060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ets. Dehoux Eddy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ets. Dehoux Eddy is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ets. Dehoux Eddy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ets. Dehoux Eddy, openstaande posities, locatie van Ets. Dehoux Eddy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ets. Dehoux Eddy is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ets. Dehoux Eddy, company assigned to the tax number BE04367034912. The company Ets. Dehoux Eddy is located at the address: Chaussee de Mons 286, Soignies, HEN 7060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ets. Dehoux Eddy were not found.
The main activity of Ets. Dehoux Eddy is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ets. Dehoux Eddy is not available. You also can look at reviews of Ets. Dehoux Eddy, open positions, location of Ets. Dehoux Eddy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ets. Dehoux Eddy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ets. Dehoux Eddy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ets. Dehoux Eddy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ets. Dehoux Eddy, employees, financial statistics.