BUULSE SANDWICHBAR

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BUULSE SANDWICHBAR
Private companiesFood Stores • BUULSE SANDWICHBAR

Contactgegevens BUULSE SANDWICHBAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUULSE SANDWICHBAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUULSE SANDWICHBAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUNTSTRAAT 7; 2250; OLEN, België

Telefoon (phone): 14220910 (+32-14220910) 14220910 (+32-14220910)

Fax (fax): +32 (51) 313-85-94 +32 (51) 313-85-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUULSE SANDWICHBAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUULSE SANDWICHBAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUULSE SANDWICHBAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUULSE SANDWICHBAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUULSE SANDWICHBAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUULSE SANDWICHBAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUULSE SANDWICHBAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUULSE SANDWICHBAR
Products information BUULSE SANDWICHBAR

BTW identificatienummer (tax): BE09555603027
Ondernemingsnummer: 7901885986
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Cuisine: Fritures.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUULSE SANDWICHBAR
(Get full report from official database of BE for BUULSE SANDWICHBAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUULSE SANDWICHBAR
Addition kinds of activities for BUULSE SANDWICHBAR

226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
509106. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
22419900. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
50780303. Koelkasten, commercieel (inloop en inloop) | Refrigerators, commercial (reach-in and walk-in)

Werken bij BUULSE SANDWICHBAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUULSE SANDWICHBAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUULSE SANDWICHBAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUULSE SANDWICHBAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van BUULSE SANDWICHBAR in sociale netwerken
Look for responds of BUULSE SANDWICHBAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUULSE SANDWICHBAR. Laat een reactie achter voor BUULSE SANDWICHBAR. BUULSE SANDWICHBAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUULSE SANDWICHBAR. Leave a respond for BUULSE SANDWICHBAR. BUULSE SANDWICHBAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUULSE SANDWICHBAR op de google maps. Adres en contacten BUULSE SANDWICHBAR
Location of BUULSE SANDWICHBAR on the google maps. Address and contacts of BUULSE SANDWICHBAR

Andere gerelateerde bedrijven als come BUULSE SANDWICHBAR BUULSE SANDWICHBAR: HANOSSET JEAN-PIERRE M. | VAN GEUNS | Buro C & C | J.C. LABOUREUR | MEDIASCAN

Other related companies as BUULSE SANDWICHBAR: HANOSSET JEAN-PIERRE M. | VAN GEUNS | Buro C & C | J.C. LABOUREUR | MEDIASCAN

BUULSE SANDWICHBAR is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUULSE SANDWICHBAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09555603027. Het bedrijf BUULSE SANDWICHBAR bevindt zich op het adres: PUNTSTRAAT 7; 2250; OLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Types de Cuisine: Fritures..
De hoofdactiviteit van BUULSE SANDWICHBAR is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUULSE SANDWICHBAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUULSE SANDWICHBAR, openstaande posities, locatie van BUULSE SANDWICHBAR op de kaart.

BUULSE SANDWICHBAR is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUULSE SANDWICHBAR, company assigned to the tax number BE09555603027. The company BUULSE SANDWICHBAR is located at the address: PUNTSTRAAT 7; 2250; OLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Types de Cuisine: Fritures..
The main activity of BUULSE SANDWICHBAR is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUULSE SANDWICHBAR is not available. You also can look at reviews of BUULSE SANDWICHBAR, open positions, location of BUULSE SANDWICHBAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUULSE SANDWICHBAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUULSE SANDWICHBAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUULSE SANDWICHBAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUULSE SANDWICHBAR, employees, financial statistics.