ATELIA EST SA

Contactgegevens ATELIA EST SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIA EST SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIA EST SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Davroy 38, 4000 Li猫ge, België

Telefoon (phone): 32 42 21 61 61 32 42 21 61 61

Fax (fax): 32 42 23 14 25 32 42 23 14 25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIA EST SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIA EST SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIA EST SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIA EST SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIA EST SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIA EST SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIA EST SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIA EST SA
Products information ATELIA EST SA

BTW identificatienummer (tax): BE03325531005
Ondernemingsnummer: 3531799316
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 471,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Insurance

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIA EST SA
(Get full report from official database of BE for ATELIA EST SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIA EST SA
Addition kinds of activities for ATELIA EST SA

27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
28990206. Stearinezuur | Stearic acid
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
38450117. Positie emissie tomografie (pet scanner) | Position emission tomography (pet scanner)
52110502. Cement | Cement
57220100. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij ATELIA EST SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIA EST SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIA EST SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIA EST SA. Looking for open vacancies in other companies

 • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: AGO Roeselare Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

 • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: t-interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

 • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

 • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

 • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

 • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: MILOHEEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ATELIA EST SA in sociale netwerken
Look for responds of ATELIA EST SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIA EST SA. Laat een reactie achter voor ATELIA EST SA. ATELIA EST SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIA EST SA. Leave a respond for ATELIA EST SA. ATELIA EST SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIA EST SA op de google maps. Adres en contacten ATELIA EST SA
Location of ATELIA EST SA on the google maps. Address and contacts of ATELIA EST SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIA EST SA ATELIA EST SA: COIFFURE ANGELA | VOLKSBEENHOUWERIJ JAN | TANKSTATION DEKKERS | Standa BVBA | WILLY DECONINCK

Other related companies as ATELIA EST SA: COIFFURE ANGELA | VOLKSBEENHOUWERIJ JAN | TANKSTATION DEKKERS | Standa BVBA | WILLY DECONINCK

ATELIA EST SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIA EST SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03325531005. Het bedrijf ATELIA EST SA bevindt zich op het adres: Boulevard Davroy 38, 4000 Li猫ge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 471,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Insurance.
De hoofdactiviteit van ATELIA EST SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIA EST SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIA EST SA, openstaande posities, locatie van ATELIA EST SA op de kaart.

ATELIA EST SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIA EST SA, company assigned to the tax number BE03325531005. The company ATELIA EST SA is located at the address: Boulevard Davroy 38, 4000 Li猫ge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 471,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Insurance.
The main activity of ATELIA EST SA is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIA EST SA is not available. You also can look at reviews of ATELIA EST SA, open positions, location of ATELIA EST SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIA EST SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIA EST SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIA EST SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIA EST SA, employees, financial statistics.