Active6

Contactgegevens Active6: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Active6: address, phone, fax, email, website, opening hours

Active6

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Brusselseweg 106, Gentbrugge, BE 9050, België

Telefoon (phone): 44 1344 395500 (+32-44 1344 395500) 44 1344 395500 (+32-44 1344 395500)

Fax (fax): 44 1344 420515 (+32-44 1344 420515) 44 1344 420515 (+32-44 1344 420515)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Active6: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Active6"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Active6"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Active6, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Active6. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Active6, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Active6. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Active6
Products information Active6

BTW identificatienummer (tax): BE07568176269
Ondernemingsnummer: 6578033447
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Active6 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Active6
(Get full report from official database of BE for Active6)

Aanvulling soorten activiteiten voor Active6
Addition kinds of activities for Active6

2141. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
15429903. Institutionele bouwbouw | Institutional building construction
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
23960205. Schouderriem, voor ondergoed van vrouwen | Shoulder straps, for women's underwear
28790104. Ddt (insecticide), geformuleerd | Ddt (insecticide), formulated
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven
51990102. Kunstartikelen | Art goods
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
80219900. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec

Werken bij Active6: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Active6: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Active6. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Active6. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

 • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

 • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

 • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

 • student verkoper fashion m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

 • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

 • Productiearbeider (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

 • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONS

  Type: Vaste Job

  Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

 • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: HUDSON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

 • zelfstandig psycholoog (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: DE SPRINGBAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

 • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

 • Logopedist (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

Zoek naar antwoorden van Active6 in sociale netwerken
Look for responds of Active6 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Active6. Laat een reactie achter voor Active6. Active6 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Active6. Leave a respond for Active6. Active6 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Active6 op de google maps. Adres en contacten Active6
Location of Active6 on the google maps. Address and contacts of Active6

Andere gerelateerde bedrijven als come Active6 Active6: Fiscobra BVBA | ROBERT VAN AERSCHOT | VANDEVELDE P. & R. | MAISON DES HAUTS & BAS | FARMO

Other related companies as Active6: Fiscobra BVBA | ROBERT VAN AERSCHOT | VANDEVELDE P. & R. | MAISON DES HAUTS & BAS | FARMO

Active6 is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Active6, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568176269. Het bedrijf Active6 bevindt zich op het adres: Oude Brusselseweg 106, Gentbrugge, BE 9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Active6 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Active6 is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Active6 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Active6, openstaande posities, locatie van Active6 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Active6 is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Active6, company assigned to the tax number BE07568176269. The company Active6 is located at the address: Oude Brusselseweg 106, Gentbrugge, BE 9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Active6 were not found.
The main activity of Active6 is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Active6 is not available. You also can look at reviews of Active6, open positions, location of Active6 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Active6, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Active6, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Active6, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Active6, employees, financial statistics.