Hubert, Philippe

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Hubert, Philippe
Private companiesBusiness Services • Hubert, Philippe

Contactgegevens Hubert, Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hubert, Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hubert, Philippe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Basse Chaussee, 187, Cognelee, Namur 5022 BE, België

Telefoon (phone): 81214029 (+32-81214029) 81214029 (+32-81214029)

Fax (fax): 10752915 (+32-10752915) 10752915 (+32-10752915)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hubert, Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hubert, Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hubert, Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hubert, Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hubert, Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hubert, Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hubert, Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hubert, Philippe
Products information Hubert, Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE05106689453
Ondernemingsnummer: 3920989990
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Hubert, Philippe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hubert, Philippe
(Get full report from official database of BE for Hubert, Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hubert, Philippe
Addition kinds of activities for Hubert, Philippe

382605. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
737799. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
35230105. Katoenplukkers en strippers | Cotton pickers and strippers
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
79290100. Muzikale entertainers | Musical entertainers

Werken bij Hubert, Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hubert, Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hubert, Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hubert, Philippe. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

 • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

 • PRODUCTIE OPERATOR CHOCOLADE (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chocoladebedrijf zijn we op zoek naar Productie Operatoren. Je voornaamste taken zijn: Instellen en besturen van de productielijn Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) en bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings-, inpak -en afvulproces Reinigen van de productielijn

 • Ploegbaas (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

 • Callcenter Medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

 • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

 • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

 • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

  Type: Vaste Job

  Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

 • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

Zoek naar antwoorden van Hubert, Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Hubert, Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hubert, Philippe. Laat een reactie achter voor Hubert, Philippe. Hubert, Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hubert, Philippe. Leave a respond for Hubert, Philippe. Hubert, Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hubert, Philippe op de google maps. Adres en contacten Hubert, Philippe
Location of Hubert, Philippe on the google maps. Address and contacts of Hubert, Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Hubert, Philippe Hubert, Philippe: Locus P | S.O.S. ENCOMBRANTS | MCDONALD'S | DE MEYST | POLLET ALEXANDER

Other related companies as Hubert, Philippe: Locus P | S.O.S. ENCOMBRANTS | MCDONALD'S | DE MEYST | POLLET ALEXANDER

Hubert, Philippe is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hubert, Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05106689453. Het bedrijf Hubert, Philippe bevindt zich op het adres: Rue Basse Chaussee, 187, Cognelee, Namur 5022 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hubert, Philippe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hubert, Philippe is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hubert, Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hubert, Philippe, openstaande posities, locatie van Hubert, Philippe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hubert, Philippe is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hubert, Philippe, company assigned to the tax number BE05106689453. The company Hubert, Philippe is located at the address: Rue Basse Chaussee, 187, Cognelee, Namur 5022 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hubert, Philippe were not found.
The main activity of Hubert, Philippe is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hubert, Philippe is not available. You also can look at reviews of Hubert, Philippe, open positions, location of Hubert, Philippe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hubert, Philippe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hubert, Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hubert, Philippe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hubert, Philippe, employees, financial statistics.