Dimitri Verboomen

Contactgegevens Dimitri Verboomen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dimitri Verboomen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dimitri Verboomen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Julles Colle 22, Waterloo, 1410, België

Telefoon (phone): 3275364583 3275364583

Fax (fax): +32 (2) 196-67-66 +32 (2) 196-67-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dimitri Verboomen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dimitri Verboomen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dimitri Verboomen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dimitri Verboomen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dimitri Verboomen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dimitri Verboomen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dimitri Verboomen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dimitri Verboomen
Products information Dimitri Verboomen

BTW identificatienummer (tax): BE03966857910
Ondernemingsnummer: 4532379150
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Dimitri Verboomen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dimitri Verboomen
(Get full report from official database of BE for Dimitri Verboomen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dimitri Verboomen
Addition kinds of activities for Dimitri Verboomen

7993. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
493900. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
33139901. Molybdeen silicium, niet in hoogovens gemaakt | Molybdenum silicon, not made in blast furnaces
36290100. Elektronische generatie apparatuur | Electronic generation equipment
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
80690200. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital

Werken bij Dimitri Verboomen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dimitri Verboomen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dimitri Verboomen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dimitri Verboomen. Looking for open vacancies in other companies

 • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

 • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

 • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

 • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: CLEAN STAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

 • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

 • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

 • ClearSource - Test Manager (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

 • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Dimitri Verboomen in sociale netwerken
Look for responds of Dimitri Verboomen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dimitri Verboomen. Laat een reactie achter voor Dimitri Verboomen. Dimitri Verboomen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dimitri Verboomen. Leave a respond for Dimitri Verboomen. Dimitri Verboomen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dimitri Verboomen op de google maps. Adres en contacten Dimitri Verboomen
Location of Dimitri Verboomen on the google maps. Address and contacts of Dimitri Verboomen

Andere gerelateerde bedrijven als come Dimitri Verboomen Dimitri Verboomen: Quartier E | ROBERT RAMAULT | BUTLER | KHAN OLIVIER | ROBERT BAEYENS

Other related companies as Dimitri Verboomen: Quartier E | ROBERT RAMAULT | BUTLER | KHAN OLIVIER | ROBERT BAEYENS

Dimitri Verboomen is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dimitri Verboomen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03966857910. Het bedrijf Dimitri Verboomen bevindt zich op het adres: Avenue Julles Colle 22, Waterloo, 1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 447,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dimitri Verboomen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dimitri Verboomen is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dimitri Verboomen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dimitri Verboomen, openstaande posities, locatie van Dimitri Verboomen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dimitri Verboomen is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dimitri Verboomen, company assigned to the tax number BE03966857910. The company Dimitri Verboomen is located at the address: Avenue Julles Colle 22, Waterloo, 1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 447,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dimitri Verboomen were not found.
The main activity of Dimitri Verboomen is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dimitri Verboomen is not available. You also can look at reviews of Dimitri Verboomen, open positions, location of Dimitri Verboomen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dimitri Verboomen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dimitri Verboomen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dimitri Verboomen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dimitri Verboomen, employees, financial statistics.