DLP SA

Contactgegevens DLP SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DLP SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DLP SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudenaardsesteenweg 396; 8581; Avelgem (Kerkhove), België

Telefoon (phone): 056 65 06 70 (+32-056 65 06 70) 056 65 06 70 (+32-056 65 06 70)

Fax (fax): 056 65 06 75 (+32-056 65 06 75) 056 65 06 75 (+32-056 65 06 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DLP SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DLP SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DLP SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DLP SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DLP SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DLP SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DLP SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DLP SA
Products information DLP SA

BTW identificatienummer (tax): BE04546386718
Ondernemingsnummer: 7517913818
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in DLP SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DLP SA
(Get full report from official database of BE for DLP SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DLP SA
Addition kinds of activities for DLP SA

27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
36940200. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
50320302. Keramische muur- en vloertegel, niet in gebruik | Ceramic wall and floor tile, nec
62319902. Futures uitwisseling, contract | Futures exchanges, contract

Werken bij DLP SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DLP SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DLP SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DLP SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur industriebouw (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

 • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

 • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

 • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

 • Recruiter ()

  Regio:

  Bedrijf: N\a

  Type:

 • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

 • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

  Regio: NIEUWENRODE

  Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

  Type: Vaste Job

  Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

 • Purchasing assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADDAX MOTORS

  Type: Vaste Job

  Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

 • Osteopaat (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van DLP SA in sociale netwerken
Look for responds of DLP SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DLP SA. Laat een reactie achter voor DLP SA. DLP SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DLP SA. Leave a respond for DLP SA. DLP SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DLP SA op de google maps. Adres en contacten DLP SA
Location of DLP SA on the google maps. Address and contacts of DLP SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DLP SA DLP SA: SCHERMKRING OMNISWORD BRASSCHAAT | CASA DELLA PASTA | De Snip Feestzaal | Bert F | KRISTIEN JORIS

Other related companies as DLP SA: SCHERMKRING OMNISWORD BRASSCHAAT | CASA DELLA PASTA | De Snip Feestzaal | Bert F | KRISTIEN JORIS

DLP SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DLP SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04546386718. Het bedrijf DLP SA bevindt zich op het adres: Oudenaardsesteenweg 396; 8581; Avelgem (Kerkhove). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 135,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Garden. Producten gemaakt in DLP SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DLP SA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DLP SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DLP SA, openstaande posities, locatie van DLP SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DLP SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DLP SA, company assigned to the tax number BE04546386718. The company DLP SA is located at the address: Oudenaardsesteenweg 396; 8581; Avelgem (Kerkhove). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 135,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Garden. Products created in DLP SA were not found.
The main activity of DLP SA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DLP SA is not available. You also can look at reviews of DLP SA, open positions, location of DLP SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DLP SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DLP SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DLP SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DLP SA, employees, financial statistics.