ComNet Sprl

Contactgegevens ComNet Sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ComNet Sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

ComNet Sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 10, rue Beckers, Brussels, Brussels 1040, België

Telefoon (phone): 3226440754 3226440754

Fax (fax): +32 (14) 859-37-50 +32 (14) 859-37-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ComNet Sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ComNet Sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ComNet Sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ComNet Sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ComNet Sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ComNet Sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ComNet Sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ComNet Sprl
Products information ComNet Sprl

BTW identificatienummer (tax): BE07788177490
Ondernemingsnummer: 7071594238
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ComNet Sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ComNet Sprl
(Get full report from official database of BE for ComNet Sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor ComNet Sprl
Addition kinds of activities for ComNet Sprl

0181. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
22610200. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
36489910. Onderwater verlichtingsinrichtingen | Underwater lighting fixtures
37149902. Booster (jump-start) kabels, auto | Booster (jump-start) cables, automotive
37280201. Accumulatoren, vliegtuig propeller | Accumulators, aircraft propeller
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop

Werken bij ComNet Sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ComNet Sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ComNet Sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ComNet Sprl. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

 • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

 • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

 • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

 • Projectleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

 • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

 • HULPKELNER (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: INCONTRI

  Type: Flexijob

  Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van ComNet Sprl in sociale netwerken
Look for responds of ComNet Sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor ComNet Sprl. Laat een reactie achter voor ComNet Sprl. ComNet Sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ComNet Sprl. Leave a respond for ComNet Sprl. ComNet Sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ComNet Sprl op de google maps. Adres en contacten ComNet Sprl
Location of ComNet Sprl on the google maps. Address and contacts of ComNet Sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come ComNet Sprl ComNet Sprl: LODEWIJK EMBRECHTS | HOME KLEINENBERG | MADY COIFFURE INFORMATIQUE | RAMAEKERS C. CBTIP/BKVTF | STEVEN VERCAUTEREN

Other related companies as ComNet Sprl: LODEWIJK EMBRECHTS | HOME KLEINENBERG | MADY COIFFURE INFORMATIQUE | RAMAEKERS C. CBTIP/BKVTF | STEVEN VERCAUTEREN

ComNet Sprl is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ComNet Sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07788177490. Het bedrijf ComNet Sprl bevindt zich op het adres: 10, rue Beckers, Brussels, Brussels 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ComNet Sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ComNet Sprl is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ComNet Sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ComNet Sprl, openstaande posities, locatie van ComNet Sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ComNet Sprl is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ComNet Sprl, company assigned to the tax number BE07788177490. The company ComNet Sprl is located at the address: 10, rue Beckers, Brussels, Brussels 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ComNet Sprl were not found.
The main activity of ComNet Sprl is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ComNet Sprl is not available. You also can look at reviews of ComNet Sprl, open positions, location of ComNet Sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ComNet Sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ComNet Sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ComNet Sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ComNet Sprl, employees, financial statistics.