CONSULTING, EVC

Contactgegevens CONSULTING, EVC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSULTING, EVC: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSULTING, EVC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertlei 27, EDEGEM BE, België

Telefoon (phone): 32 3 4910460 32 3 4910465 32 3 4910460 32 3 4910465

Fax (fax): +32 (53) 107-41-15 +32 (53) 107-41-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSULTING, EVC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSULTING, EVC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSULTING, EVC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSULTING, EVC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSULTING, EVC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSULTING, EVC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSULTING, EVC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSULTING, EVC
Products information CONSULTING, EVC

BTW identificatienummer (tax): BE02472167968
Ondernemingsnummer: 5021820068
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CONSULTING, EVC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSULTING, EVC
(Get full report from official database of BE for CONSULTING, EVC)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSULTING, EVC
Addition kinds of activities for CONSULTING, EVC

09130202. Kreeft, vangen van | Crayfish, catching of
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
32729901. Kunst marmer, beton | Art marble, concrete
35320204. Reiniging van machines, mineralen | Cleaning machinery, mineral
83310103. Vaardigheidsopleidingscentrum | Skill training center

Werken bij CONSULTING, EVC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSULTING, EVC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSULTING, EVC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSULTING, EVC. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

 • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

 • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

 • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

 • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

 • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: BOSTHON SPORT

  Type: Studentenjob

  Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

 • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

 • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DELORGE RICHARD

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

 • Coaching (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van CONSULTING, EVC in sociale netwerken
Look for responds of CONSULTING, EVC in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSULTING, EVC. Laat een reactie achter voor CONSULTING, EVC. CONSULTING, EVC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSULTING, EVC. Leave a respond for CONSULTING, EVC. CONSULTING, EVC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSULTING, EVC op de google maps. Adres en contacten CONSULTING, EVC
Location of CONSULTING, EVC on the google maps. Address and contacts of CONSULTING, EVC

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSULTING, EVC CONSULTING, EVC: TEXACO | LIBRAIRIE DE LA GARE | COOREMAN-DE PAUW | PH. THIRION | Kautex Textron Benelux B.V.B.A.

Other related companies as CONSULTING, EVC: TEXACO | LIBRAIRIE DE LA GARE | COOREMAN-DE PAUW | PH. THIRION | Kautex Textron Benelux B.V.B.A.

CONSULTING, EVC is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSULTING, EVC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02472167968. Het bedrijf CONSULTING, EVC bevindt zich op het adres: Koning Albertlei 27, EDEGEM BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 200,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CONSULTING, EVC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONSULTING, EVC is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSULTING, EVC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSULTING, EVC, openstaande posities, locatie van CONSULTING, EVC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONSULTING, EVC is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSULTING, EVC, company assigned to the tax number BE02472167968. The company CONSULTING, EVC is located at the address: Koning Albertlei 27, EDEGEM BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 200,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CONSULTING, EVC were not found.
The main activity of CONSULTING, EVC is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSULTING, EVC is not available. You also can look at reviews of CONSULTING, EVC, open positions, location of CONSULTING, EVC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSULTING, EVC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSULTING, EVC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSULTING, EVC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSULTING, EVC, employees, financial statistics.