DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL

Contactgegevens DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Fernand Demets 47; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 25 88 (+32-02 521 25 88) 02 521 25 88 (+32-02 521 25 88)

Fax (fax): 02 522 70 23 (+32-02 522 70 23) 02 522 70 23 (+32-02 522 70 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL
Products information DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02024749755
Ondernemingsnummer: 7152893066
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Removals

Product categorie (product category): Furniture - Storage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL
(Get full report from official database of BE for DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL
Addition kinds of activities for DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL

509403. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec

Werken bij DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

 • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

 • Lasser (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

  Regio: WALTWILDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

 • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

 • Kelner/Dienster (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET ANKER

  Type: Vaste Job

  Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

 • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Vaste Job

  Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

 • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEAUTY SECRETS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

Zoek naar antwoorden van DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL. Laat een reactie achter voor DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL. DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL. Leave a respond for DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL. DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL op de google maps. Adres en contacten DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL
Location of DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL on the google maps. Address and contacts of DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL: FLCENTR.VERW.-SANIT. PEETERS & ZONEN NV | GEMEENTEBESTUUR | Piras I | P?TISSERIE HODE | HILDE VANDERHAEGEN

Other related companies as DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL: FLCENTR.VERW.-SANIT. PEETERS & ZONEN NV | GEMEENTEBESTUUR | Piras I | P?TISSERIE HODE | HILDE VANDERHAEGEN

DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02024749755. Het bedrijf DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL bevindt zich op het adres: Quai Fernand Demets 47; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Storage. Lijst met producten zijn Removals.
De hoofdactiviteit van DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, openstaande posities, locatie van DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, company assigned to the tax number BE02024749755. The company DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL is located at the address: Quai Fernand Demets 47; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Storage. List of products are Removals.
The main activity of DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL is not available. You also can look at reviews of DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, open positions, location of DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMENAGEMENTS VIERENDEELS SPRL, employees, financial statistics.