A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)
Private companiesAgricultural Production - Crops • A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)

Contactgegevens A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO): address, phone, fax, email, website, opening hours

A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 27 28 29 (+32-051 27 28 29) 051 27 28 29 (+32-051 27 28 29)

Fax (fax): +32 (69) 163-33-97 +32 (69) 163-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)
Products information A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)

BTW identificatienummer (tax): BE08921142578
Ondernemingsnummer: 6680755615
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)
(Get full report from official database of BE for A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO))

Aanvulling soorten activiteiten voor A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)
Addition kinds of activities for A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)

07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
22210801. Duvetyn, synthetische vezel en zijde | Duvetyn, manmade fiber and silk
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
38279902. Boards: plotting, spotting, en pistool vuur aanpassing | Boards: plotting, spotting, and gun fire adjustment
38290111. Synchronisatoren, vliegtuigmotor | Synchronizers, aircraft engine
38410411. Messen, chirurgisch | Knives, surgical
38450120. Ultrasone medische apparatuur, behalve schoonmaak | Ultrasonic medical equipment, except cleaning
86119903. Gemeenschapszaken en -diensten | Community affairs and services

Werken bij A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO). Looking for open vacancies in other companies

 • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

 • stock beheerder (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

 • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

 • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

 • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

 • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

 • manager IT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Vaste Job

  IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: WATTONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

 • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: GYBELS

  Type: Flexijob

  Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) in sociale netwerken
Look for responds of A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO). Laat een reactie achter voor A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO). A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO). Leave a respond for A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO). A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) op de google maps. Adres en contacten A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)
Location of A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) on the google maps. Address and contacts of A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO)

Andere gerelateerde bedrijven als come A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO): SOFITEL | Verhoeven Verzekeringen | COUP D'OEIL | DE VIEZE GASTEN | P茅traman Yves

Other related companies as A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO): SOFITEL | Verhoeven Verzekeringen | COUP D'OEIL | DE VIEZE GASTEN | P茅traman Yves

A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921142578. Het bedrijf A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Office. Producten gemaakt in A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), openstaande posities, locatie van A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) op de kaart.

A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), company assigned to the tax number BE08921142578. The company A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) is located at the address: Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Office. Products created in A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) were not found.
The main activity of A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) is not available. You also can look at reviews of A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), open positions, location of A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. DUYVEJONCK-BELAEN nv (BUROTEK & LIBURO), employees, financial statistics.