Au Petit Coquin SA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Au Petit Coquin SA
Private companiesSocial Services • Au Petit Coquin SA

Contactgegevens Au Petit Coquin SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Au Petit Coquin SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Au Petit Coquin SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Waterloo 91; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 02 73 (+32-02 537 02 73) 02 537 02 73 (+32-02 537 02 73)

Fax (fax): 02 537 02 73 (+32-02 537 02 73) 02 537 02 73 (+32-02 537 02 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Au Petit Coquin SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Au Petit Coquin SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Au Petit Coquin SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Au Petit Coquin SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Au Petit Coquin SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Au Petit Coquin SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Au Petit Coquin SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Au Petit Coquin SA
Products information Au Petit Coquin SA

BTW identificatienummer (tax): BE06367370605
Ondernemingsnummer: 4827911376
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Baby accessories - Retail

Product categorie (product category): Furniture - Juvenile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Au Petit Coquin SA
(Get full report from official database of BE for Au Petit Coquin SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Au Petit Coquin SA
Addition kinds of activities for Au Petit Coquin SA

7996. Pretparken | Amusement parks
22111303. Plisse crepe, katoen | Plisse crepe, cotton
22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
35310302. Kranen, locomotief | Cranes, locomotive
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
73840203. Home films, ontwikkeling en verwerking | Home movies, developing and processing
79999915. Sport professionals, nec | Sports professionals, nec
89990300. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings

Werken bij Au Petit Coquin SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Au Petit Coquin SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Au Petit Coquin SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Au Petit Coquin SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

 • Allround receptionist (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

 • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

 • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

 • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

 • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

 • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Studentenjob

  Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

 • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

 • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

 • Product Developer Bio-Plastics Packaging (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: DE STER

  Type: Werfreserve

  FUNCTION We are looking for a very entrepreneurial Product Developer with a passion for creating sustainable food packaging and tableware, a solid interest/understanding of bio-plastics and strong presentation skills. He/She is expected to combine this with a thorough understanding of how to translate material properties into packaging products with the required properties. You will manage and execute bio-plastic packaging developments in line with the deSter eco-strategy from initial idea to final delivery and effectively balance the commercial, technical and design aspects during these new product developments. Key area of focus will be developments in line with our circular economy approach. Your target is the development of food packaging products for both our foodservice and airline segments made of recyclable and/or recycled material, compostable materials and/or materials based on natural resources. Responsible for new bio-plastic product development process. • Manage the new developments from start to market introduction. • Focusing mostly on specifically defined development projects that target the expansion of our product packaging portfolio and defining how to put these developments into the market. • Development of complete product ranges with required properties from different bio-plastic materials • Define the right sustainable-solution that fits the specific market and customer need. • Understand the product lifecycles of the different market segments and integrate this knowledge into new developments. (Operations, product usage, waste management, logistics) • Converting the initial idea into a clear development brief as input for design, other product developers, product engineering, material engineering, procurement and suppliers. • Define the right market positioning of the product and provide clear input on key features and key selling points to create the right marketing story. (in cooperation with the marketing manager) Responsible for the product specification definition of the developments • Determine the right conditions of use for new developments and define quality levels. • Make sure the specifications are in line with customer expectations on eco-impact, usage, operations and logistics • Responsible for the product approval and introduction of the product. Check if prototype samples are in line with the agreed specifications before launching the product. • Adjust specifications and products based on market feedback and learnings from quality • Propose specs changes to enhance profitability • Support quality in finding the root causes and solutions for quality non-conformities The person will report to the Manager Sustainable Packaging & Materials. SKILLS AND EXPERIENCE Product development or engineering education – Master or similar by work experience Minimum 3-5 years of work experience in product development of (preferably) food packaging Good knowledge of bio-plastics and affinity with the related production techniques (mainly injection moulding and thermoforming) Entrepreneurial mindset Experience with different development routes and a good feeling which approach will be best suited for different situations. Product development process know-how. (how to develop a product, how to put it on the market…) Feeling and understanding of design (product design and graphical design) Knowledge of food packaging for foodservice. Experience in customer presentations and communication. Strong project management skills Computer and software knowledge (powerpoint, excel, word) Knowledge of graphical software is a plus

 • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RAIL SERVICE NET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van Au Petit Coquin SA in sociale netwerken
Look for responds of Au Petit Coquin SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Au Petit Coquin SA. Laat een reactie achter voor Au Petit Coquin SA. Au Petit Coquin SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Au Petit Coquin SA. Leave a respond for Au Petit Coquin SA. Au Petit Coquin SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Au Petit Coquin SA op de google maps. Adres en contacten Au Petit Coquin SA
Location of Au Petit Coquin SA on the google maps. Address and contacts of Au Petit Coquin SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Au Petit Coquin SA Au Petit Coquin SA: COIFFURE DةSIRة | LIG. ROY. BELG. PROTECTION OISEAUX | KING BELGIUM SA | JARDINS AMENIA ENTRET | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as Au Petit Coquin SA: COIFFURE DةSIRة | LIG. ROY. BELG. PROTECTION OISEAUX | KING BELGIUM SA | JARDINS AMENIA ENTRET | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Au Petit Coquin SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Au Petit Coquin SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06367370605. Het bedrijf Au Petit Coquin SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Waterloo 91; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Juvenile. Lijst met producten zijn Baby accessories - Retail.
De hoofdactiviteit van Au Petit Coquin SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Au Petit Coquin SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Au Petit Coquin SA, openstaande posities, locatie van Au Petit Coquin SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Au Petit Coquin SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Au Petit Coquin SA, company assigned to the tax number BE06367370605. The company Au Petit Coquin SA is located at the address: Chauss茅e de Waterloo 91; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Juvenile. List of products are Baby accessories - Retail.
The main activity of Au Petit Coquin SA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Au Petit Coquin SA is not available. You also can look at reviews of Au Petit Coquin SA, open positions, location of Au Petit Coquin SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Au Petit Coquin SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Au Petit Coquin SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Au Petit Coquin SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Au Petit Coquin SA, employees, financial statistics.