Theo Junior

Contactgegevens Theo Junior: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Theo Junior: address, phone, fax, email, website, opening hours

Theo Junior

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Merchtem 73; 1745; Opwijk, België

Telefoon (phone): 052 35 18 15 (+32-052 35 18 15) 052 35 18 15 (+32-052 35 18 15)

Fax (fax): 052 35 98 18 (+32-052 35 98 18) 052 35 98 18 (+32-052 35 98 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Theo Junior: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Theo Junior"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Theo Junior"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Theo Junior, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Theo Junior. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Theo Junior, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Theo Junior. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Theo Junior
Products information Theo Junior

BTW identificatienummer (tax): BE08498168945
Ondernemingsnummer: 5866668701
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Furniture - Juvenile; Baby accessories - Retail

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Theo Junior
(Get full report from official database of BE for Theo Junior)

Aanvulling soorten activiteiten voor Theo Junior
Addition kinds of activities for Theo Junior

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
38260303. Vochtanalysatoren | Moisture analyzers
50820304. Graafmachines en uitrusting | Excavating machinery and equipment
86999903. Vereniging automobiel eigenaren | Automobile owners' association

Werken bij Theo Junior: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Theo Junior: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Theo Junior. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Theo Junior. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek verantwoordelijke (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze internationale klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een Warehouse Supervisor. Zet je jouw medewerkers graag centraal? Wil je graag ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om te groeien? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het optimaal runnen van de warehouse operatie. Je geeft directe leiding aan de teamleaders en indirect aan de operators (ontwikkeling, opleiding, coaching). Je draagt bij tot een leuke, informele en professionele werksfeer. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanningen van jouw team (verlof en opleidingen). Plannen en coördineren zit in je bloed en je stimuleert je team om operationele targets met succes te behalen. ...

 • Handlanger bouw (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

 • Assistent operations manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

 • MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als MEDEWERKER TUINONDERHOUD / TUINAANLEG in deze dynamische en familiale onderneming zijn je taken: uitbreken van terrassen vloeren. stabiliseren leggen van klinkers en blauwsteen leggen van klinkerboorden aanleggen van vijvers aanplanten en aanleggen van tuinen en parken In kalmere momenten spring je mee in bij de equipes tuinonderhoud. Je werkt elke weekdag in (flexibel) dagregime.

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

  Regio: LEFFINGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: De Zandbank

  Type: Studentenjob

  Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

 • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

 • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

 • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

 • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van Theo Junior in sociale netwerken
Look for responds of Theo Junior in social networks

Lees alle opmerkingen voor Theo Junior. Laat een reactie achter voor Theo Junior. Theo Junior bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Theo Junior. Leave a respond for Theo Junior. Theo Junior on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Theo Junior op de google maps. Adres en contacten Theo Junior
Location of Theo Junior on the google maps. Address and contacts of Theo Junior

Andere gerelateerde bedrijven als come Theo Junior Theo Junior: Romani Schoonheidsinstituut | Agnes Sorel | LIONEL LIEVENS | CAROLO DRINK SERVICE | MARC BLONDEAU

Other related companies as Theo Junior: Romani Schoonheidsinstituut | Agnes Sorel | LIONEL LIEVENS | CAROLO DRINK SERVICE | MARC BLONDEAU

Theo Junior is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Theo Junior, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08498168945. Het bedrijf Theo Junior bevindt zich op het adres: Steenweg op Merchtem 73; 1745; Opwijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 181,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Furniture - Juvenile; Baby accessories - Retail.
De hoofdactiviteit van Theo Junior is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Theo Junior is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Theo Junior, openstaande posities, locatie van Theo Junior op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Theo Junior is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Theo Junior, company assigned to the tax number BE08498168945. The company Theo Junior is located at the address: Steenweg op Merchtem 73; 1745; Opwijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 181,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - General. List of products are Furniture - Juvenile; Baby accessories - Retail.
The main activity of Theo Junior is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Theo Junior is not available. You also can look at reviews of Theo Junior, open positions, location of Theo Junior on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Theo Junior, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Theo Junior, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Theo Junior, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Theo Junior, employees, financial statistics.