Loncin (Meubelen)

Contactgegevens Loncin (Meubelen): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loncin (Meubelen): address, phone, fax, email, website, opening hours

Loncin (Meubelen)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Steenweg 85; 3440; Zoutleeuw (Halle-Booienhoven), België

Telefoon (phone): 011 78 16 61 (+32-011 78 16 61) 011 78 16 61 (+32-011 78 16 61)

Fax (fax): +32 (71) 141-36-10 +32 (71) 141-36-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loncin (Meubelen): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loncin (Meubelen)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loncin (Meubelen)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loncin (Meubelen), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loncin (Meubelen). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loncin (Meubelen), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loncin (Meubelen). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loncin (Meubelen)
Products information Loncin (Meubelen)

BTW identificatienummer (tax): BE06593963623
Ondernemingsnummer: 6549743652
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Furniture - Design

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loncin (Meubelen)
(Get full report from official database of BE for Loncin (Meubelen))

Aanvulling soorten activiteiten voor Loncin (Meubelen)
Addition kinds of activities for Loncin (Meubelen)

171101. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
823103. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
07230104. Vlasbehandeling | Flax retting services
30890201. Flesjes, gegoten kunststoffen | Bottle caps, molded plastics
35590204. Schoenen maken en repareren van machines | Shoe making and repairing machinery
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij Loncin (Meubelen): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loncin (Meubelen): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loncin (Meubelen). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loncin (Meubelen). Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

 • Technieker (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

 • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

  Regio: LOVENJOEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

 • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

 • Hvac Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

 • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

 • Technieker E and I (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

 • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

  Type: Vaste Job

  · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

 • Machinist Bandenkraan (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

 • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van Loncin (Meubelen) in sociale netwerken
Look for responds of Loncin (Meubelen) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loncin (Meubelen). Laat een reactie achter voor Loncin (Meubelen). Loncin (Meubelen) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loncin (Meubelen). Leave a respond for Loncin (Meubelen). Loncin (Meubelen) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loncin (Meubelen) op de google maps. Adres en contacten Loncin (Meubelen)
Location of Loncin (Meubelen) on the google maps. Address and contacts of Loncin (Meubelen)

Andere gerelateerde bedrijven als come Loncin (Meubelen) Loncin (Meubelen): JEURIS-ESSELEN | Beau Se Jour | HYPNOS WATERBEDDEN EIKEVLIET | W.V.I. | RUDIGER DE MAAYER

Other related companies as Loncin (Meubelen): JEURIS-ESSELEN | Beau Se Jour | HYPNOS WATERBEDDEN EIKEVLIET | W.V.I. | RUDIGER DE MAAYER

Loncin (Meubelen) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Loncin (Meubelen), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06593963623. Het bedrijf Loncin (Meubelen) bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 85; 3440; Zoutleeuw (Halle-Booienhoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 636,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Furniture - Design.
De hoofdactiviteit van Loncin (Meubelen) is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loncin (Meubelen) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loncin (Meubelen), openstaande posities, locatie van Loncin (Meubelen) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Loncin (Meubelen) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Loncin (Meubelen), company assigned to the tax number BE06593963623. The company Loncin (Meubelen) is located at the address: Grote Steenweg 85; 3440; Zoutleeuw (Halle-Booienhoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 636,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - General. List of products are Furniture - Design.
The main activity of Loncin (Meubelen) is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Loncin (Meubelen) is not available. You also can look at reviews of Loncin (Meubelen), open positions, location of Loncin (Meubelen) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loncin (Meubelen), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loncin (Meubelen), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loncin (Meubelen), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loncin (Meubelen), employees, financial statistics.