Dethier P. F.

Contactgegevens Dethier P. F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dethier P. F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dethier P. F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herve 65; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e), België

Telefoon (phone): 04 342 71 41; 04 343 76 10 (+32-04 342 71 41; 04 343 76 10) 04 342 71 41; 04 343 76 10 (+32-04 342 71 41; 04 343 76 10)

Fax (fax): 04 343 94 02 (+32-04 343 94 02) 04 343 94 02 (+32-04 343 94 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dethier P. F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dethier P. F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dethier P. F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dethier P. F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dethier P. F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dethier P. F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dethier P. F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dethier P. F.
Products information Dethier P. F.

BTW identificatienummer (tax): BE05264343261
Ondernemingsnummer: 9297149658
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Coffins; Crematories

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dethier P. F.
(Get full report from official database of BE for Dethier P. F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dethier P. F.
Addition kinds of activities for Dethier P. F.

31310304. Kraan, schoen | Taps, shoe
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
32690400. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment

Werken bij Dethier P. F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dethier P. F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dethier P. F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dethier P. F.. Looking for open vacancies in other companies

 • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

 • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (voltijds) (MERENDREE)

  Regio: MERENDREE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

 • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

 • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: ASAP

  Type: Studentenjob

  Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

 • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Vaste Job

  Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

 • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SNOEZEL XL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van Dethier P. F. in sociale netwerken
Look for responds of Dethier P. F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dethier P. F.. Laat een reactie achter voor Dethier P. F.. Dethier P. F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dethier P. F.. Leave a respond for Dethier P. F.. Dethier P. F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dethier P. F. op de google maps. Adres en contacten Dethier P. F.
Location of Dethier P. F. on the google maps. Address and contacts of Dethier P. F.

Andere gerelateerde bedrijven als come Dethier P. F. Dethier P. F.: BVBA DANNEELS CHRISTINE | WULFENIA LANDHAUS | Degesves A | Leal S.P.R.L. | Leinen H

Other related companies as Dethier P. F.: BVBA DANNEELS CHRISTINE | WULFENIA LANDHAUS | Degesves A | Leal S.P.R.L. | Leinen H

Dethier P. F. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dethier P. F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264343261. Het bedrijf Dethier P. F. bevindt zich op het adres: Rue de Herve 65; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 883,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Funeral directors. Lijst met producten zijn Coffins; Crematories.
De hoofdactiviteit van Dethier P. F. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dethier P. F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dethier P. F., openstaande posities, locatie van Dethier P. F. op de kaart.

Dethier P. F. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dethier P. F., company assigned to the tax number BE05264343261. The company Dethier P. F. is located at the address: Rue de Herve 65; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 883,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Funeral directors. List of products are Coffins; Crematories.
The main activity of Dethier P. F. is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dethier P. F. is not available. You also can look at reviews of Dethier P. F., open positions, location of Dethier P. F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dethier P. F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dethier P. F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dethier P. F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dethier P. F., employees, financial statistics.