DETHIER FUNERARIUMS

Contactgegevens DETHIER FUNERARIUMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DETHIER FUNERARIUMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DETHIER FUNERARIUMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herve 65; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e), België

Telefoon (phone): 04 342 71 41; 04 343 76 10 (+32-04 342 71 41; 04 343 76 10) 04 342 71 41; 04 343 76 10 (+32-04 342 71 41; 04 343 76 10)

Fax (fax): 04 343 94 02 (+32-04 343 94 02) 04 343 94 02 (+32-04 343 94 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DETHIER FUNERARIUMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DETHIER FUNERARIUMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DETHIER FUNERARIUMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DETHIER FUNERARIUMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DETHIER FUNERARIUMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DETHIER FUNERARIUMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DETHIER FUNERARIUMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DETHIER FUNERARIUMS
Products information DETHIER FUNERARIUMS

BTW identificatienummer (tax): BE02477661132
Ondernemingsnummer: 3045379638
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Coffins; Crematories

Product categorie (product category): Funeral directors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DETHIER FUNERARIUMS
(Get full report from official database of BE for DETHIER FUNERARIUMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DETHIER FUNERARIUMS
Addition kinds of activities for DETHIER FUNERARIUMS

20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
22690201. Bleken: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Bleaching: raw stock, yarn, and narrow fabrics
29110500. residuen | Residues
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
73890902. Controleer de validatie service | Check validation service
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association

Werken bij DETHIER FUNERARIUMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DETHIER FUNERARIUMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DETHIER FUNERARIUMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DETHIER FUNERARIUMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Tap (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

 • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

 • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

 • Kableur M/V (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in VILVOORDE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

 • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Talentus Vilvoorde

  Type: Vaste Job

  De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

 • Financieel Analist (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MARTENS & BRIJS

  Type: Vaste Job

  Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

 • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: MAENHOUT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

Zoek naar antwoorden van DETHIER FUNERARIUMS in sociale netwerken
Look for responds of DETHIER FUNERARIUMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DETHIER FUNERARIUMS. Laat een reactie achter voor DETHIER FUNERARIUMS. DETHIER FUNERARIUMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DETHIER FUNERARIUMS. Leave a respond for DETHIER FUNERARIUMS. DETHIER FUNERARIUMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DETHIER FUNERARIUMS op de google maps. Adres en contacten DETHIER FUNERARIUMS
Location of DETHIER FUNERARIUMS on the google maps. Address and contacts of DETHIER FUNERARIUMS

Andere gerelateerde bedrijven als come DETHIER FUNERARIUMS DETHIER FUNERARIUMS: DE MEULENEIRE | DANSSTUDIO INGE | Chever BVBA | Merko NV | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as DETHIER FUNERARIUMS: DE MEULENEIRE | DANSSTUDIO INGE | Chever BVBA | Merko NV | PHARMACIES DE GARDE

DETHIER FUNERARIUMS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DETHIER FUNERARIUMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02477661132. Het bedrijf DETHIER FUNERARIUMS bevindt zich op het adres: Rue de Herve 65; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 884,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Funeral directors. Lijst met producten zijn Coffins; Crematories.
De hoofdactiviteit van DETHIER FUNERARIUMS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DETHIER FUNERARIUMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DETHIER FUNERARIUMS, openstaande posities, locatie van DETHIER FUNERARIUMS op de kaart.

DETHIER FUNERARIUMS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DETHIER FUNERARIUMS, company assigned to the tax number BE02477661132. The company DETHIER FUNERARIUMS is located at the address: Rue de Herve 65; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 884,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Funeral directors. List of products are Coffins; Crematories.
The main activity of DETHIER FUNERARIUMS is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DETHIER FUNERARIUMS is not available. You also can look at reviews of DETHIER FUNERARIUMS, open positions, location of DETHIER FUNERARIUMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DETHIER FUNERARIUMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DETHIER FUNERARIUMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DETHIER FUNERARIUMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DETHIER FUNERARIUMS, employees, financial statistics.