Chever BVBA

Contactgegevens Chever BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chever BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chever BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidebergstraat 60; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 0496 12 11 31 (+32-0496 12 11 31) 0496 12 11 31 (+32-0496 12 11 31)

Fax (fax): +32 (11) 931-74-18 +32 (11) 931-74-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chever BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chever BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chever BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chever BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chever BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chever BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chever BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chever BVBA
Products information Chever BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04234649658
Ondernemingsnummer: 4930908203
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Chever BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chever BVBA
(Get full report from official database of BE for Chever BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chever BVBA
Addition kinds of activities for Chever BVBA

503203. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
953299. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec
31310201. tellers | Counters
50320602. Kalksteen | Limestone
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
87420104. Onderhoudsmanagement consultant | Maintenance management consultant

Werken bij Chever BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chever BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chever BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chever BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Tielt? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Chever BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Chever BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chever BVBA. Laat een reactie achter voor Chever BVBA. Chever BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chever BVBA. Leave a respond for Chever BVBA. Chever BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chever BVBA op de google maps. Adres en contacten Chever BVBA
Location of Chever BVBA on the google maps. Address and contacts of Chever BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chever BVBA Chever BVBA: Fisette J-F | RAYMOND TAMINAU | Pauluis-Pelsmaekers M C | F.C.V. bvba CENTRALE VERWARMING BVBA | WOESTENBURG ERIK

Other related companies as Chever BVBA: Fisette J-F | RAYMOND TAMINAU | Pauluis-Pelsmaekers M C | F.C.V. bvba CENTRALE VERWARMING BVBA | WOESTENBURG ERIK

Chever BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chever BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234649658. Het bedrijf Chever BVBA bevindt zich op het adres: Heidebergstraat 60; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Chever BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chever BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chever BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chever BVBA, openstaande posities, locatie van Chever BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chever BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chever BVBA, company assigned to the tax number BE04234649658. The company Chever BVBA is located at the address: Heidebergstraat 60; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Software. Products created in Chever BVBA were not found.
The main activity of Chever BVBA is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chever BVBA is not available. You also can look at reviews of Chever BVBA, open positions, location of Chever BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chever BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chever BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chever BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chever BVBA, employees, financial statistics.