Cams Marcel NV

Contactgegevens Cams Marcel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cams Marcel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cams Marcel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 5 3550 Heusden-Zolder, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cams Marcel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cams Marcel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cams Marcel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cams Marcel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cams Marcel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cams Marcel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cams Marcel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cams Marcel NV
Products information Cams Marcel NV

BTW identificatienummer (tax): BE02981658935
Ondernemingsnummer: 8456970214
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 577,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Industrial buildings, industrial plants, plant construction; Purpose-built structures

Product categorie (product category): Functional Buildings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cams Marcel NV
(Get full report from official database of BE for Cams Marcel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cams Marcel NV
Addition kinds of activities for Cams Marcel NV

5946. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
367200. Printplaten | Printed circuit boards
593204. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
799901. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
20910204. Kreeftvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Crabmeat: packaged in cans, jars, etc.
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
50430303. Projectieapparatuur, film en dia | Projection apparatus, motion picture and slide
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
63210102. Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen | Health insurance carriers

Werken bij Cams Marcel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cams Marcel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cams Marcel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cams Marcel NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpoperatoren - 2ploegen of vaste nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Eventueel heeft u potentieel om door te groeien tot insteller.

 • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

 • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

 • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

 • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Response Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

 • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

 • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

 • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

 • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

 • Flexijob - chef (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

 • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Cams Marcel NV in sociale netwerken
Look for responds of Cams Marcel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cams Marcel NV. Laat een reactie achter voor Cams Marcel NV. Cams Marcel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cams Marcel NV. Leave a respond for Cams Marcel NV. Cams Marcel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cams Marcel NV op de google maps. Adres en contacten Cams Marcel NV
Location of Cams Marcel NV on the google maps. Address and contacts of Cams Marcel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Cams Marcel NV Cams Marcel NV: BUREAU NYSEN | Kiekenclub | Pacque | J. HEUVELMANS | WORLD DIAMONDS

Other related companies as Cams Marcel NV: BUREAU NYSEN | Kiekenclub | Pacque | J. HEUVELMANS | WORLD DIAMONDS

Cams Marcel NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cams Marcel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02981658935. Het bedrijf Cams Marcel NV bevindt zich op het adres: Zandstraat 5 3550 Heusden-Zolder. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 577,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Functional Buildings. Lijst met producten zijn Industrial buildings, industrial plants, plant construction; Purpose-built structures.
De hoofdactiviteit van Cams Marcel NV is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cams Marcel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cams Marcel NV, openstaande posities, locatie van Cams Marcel NV op de kaart.

Cams Marcel NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cams Marcel NV, company assigned to the tax number BE02981658935. The company Cams Marcel NV is located at the address: Zandstraat 5 3550 Heusden-Zolder. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 577,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Functional Buildings. List of products are Industrial buildings, industrial plants, plant construction; Purpose-built structures.
The main activity of Cams Marcel NV is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cams Marcel NV is not available. You also can look at reviews of Cams Marcel NV, open positions, location of Cams Marcel NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cams Marcel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cams Marcel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cams Marcel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cams Marcel NV, employees, financial statistics.