CSBO

Contactgegevens CSBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CSBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CSBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PROVINCIALE 79; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10419324 (+32-10419324) 10419324 (+32-10419324)

Fax (fax): +32 (63) 729-45-90 +32 (63) 729-45-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CSBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CSBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CSBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CSBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CSBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CSBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CSBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CSBO
Products information CSBO

BTW identificatienummer (tax): BE01186218261
Ondernemingsnummer: 2406524658
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Information & Brochures, Serveurs, Primergy Servers, PC, Portables, Lifebook.

Product categorie (product category): Fujitsu Siemens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CSBO
(Get full report from official database of BE for CSBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CSBO
Addition kinds of activities for CSBO

324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
724100. Kapper winkels | Barber shops
16239902. Manhole constructie | Manhole construction
23920503. Polijsten doekjes, vlakte | Polishing cloths, plain
28690316. Looizuur | Tannic acid
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys
57199908. Rieten, rotan of riethuisinrichting | Wicker, rattan, or reed home furnishings
80629904. Ziekenhuis, medische school affiliatie | Hospital, medical school affiliation
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij CSBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CSBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CSBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CSBO. Looking for open vacancies in other companies

 • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

 • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

 • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

 • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

 • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

 • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: PEC

  Type: Studentenjob

  Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

 • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

 • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

 • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Flexijob

  - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van CSBO in sociale netwerken
Look for responds of CSBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CSBO. Laat een reactie achter voor CSBO. CSBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CSBO. Leave a respond for CSBO. CSBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CSBO op de google maps. Adres en contacten CSBO
Location of CSBO on the google maps. Address and contacts of CSBO

Andere gerelateerde bedrijven als come CSBO CSBO: GARAGE DEDOLA | Degriff | DI | TERMOCO | Tan Dooley

Other related companies as CSBO: GARAGE DEDOLA | Degriff | DI | TERMOCO | Tan Dooley

CSBO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CSBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01186218261. Het bedrijf CSBO bevindt zich op het adres: RUE PROVINCIALE 79; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fujitsu Siemens. Lijst met producten zijn Produits: Information & Brochures, Serveurs, Primergy Servers, PC, Portables, Lifebook..
De hoofdactiviteit van CSBO is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CSBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CSBO, openstaande posities, locatie van CSBO op de kaart.

CSBO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CSBO, company assigned to the tax number BE01186218261. The company CSBO is located at the address: RUE PROVINCIALE 79; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fujitsu Siemens. List of products are Produits: Information & Brochures, Serveurs, Primergy Servers, PC, Portables, Lifebook..
The main activity of CSBO is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CSBO is not available. You also can look at reviews of CSBO, open positions, location of CSBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CSBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CSBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CSBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CSBO, employees, financial statistics.