Vannieuwenhuyze BVBA

Contactgegevens Vannieuwenhuyze BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vannieuwenhuyze BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vannieuwenhuyze BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westkaai 7; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 02 53 (+32-057 20 02 53) 057 20 02 53 (+32-057 20 02 53)

Fax (fax): 057 21 72 20 (+32-057 21 72 20) 057 21 72 20 (+32-057 21 72 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vannieuwenhuyze BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vannieuwenhuyze BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vannieuwenhuyze BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vannieuwenhuyze BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vannieuwenhuyze BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vannieuwenhuyze BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vannieuwenhuyze BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vannieuwenhuyze BVBA
Products information Vannieuwenhuyze BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07592071533
Ondernemingsnummer: 6530517578
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Fuels; Oil products; Lubricating compounds

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vannieuwenhuyze BVBA
(Get full report from official database of BE for Vannieuwenhuyze BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vannieuwenhuyze BVBA
Addition kinds of activities for Vannieuwenhuyze BVBA

20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
32510000. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
38450205. Hart-long machine | Heart-lung machine
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
59939901. Sigarenwinkel | Cigar store
72130000. Linnengoed | Linen supply

Werken bij Vannieuwenhuyze BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vannieuwenhuyze BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vannieuwenhuyze BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vannieuwenhuyze BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

 • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SOCIAAL HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: CROWN CLEANING

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

 • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: ACTUM SERVICES

  Type: Vaste Job

  Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

 • Autotechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DI NITTO

  Type: Vaste Job

  Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

 • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van Vannieuwenhuyze BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vannieuwenhuyze BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vannieuwenhuyze BVBA. Laat een reactie achter voor Vannieuwenhuyze BVBA. Vannieuwenhuyze BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vannieuwenhuyze BVBA. Leave a respond for Vannieuwenhuyze BVBA. Vannieuwenhuyze BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vannieuwenhuyze BVBA op de google maps. Adres en contacten Vannieuwenhuyze BVBA
Location of Vannieuwenhuyze BVBA on the google maps. Address and contacts of Vannieuwenhuyze BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vannieuwenhuyze BVBA Vannieuwenhuyze BVBA: VERSCHUERE | NANDELEC | DOMINIQUE VERHULST | KONINKLIJK ATHENEUM | Abatech BVBA

Other related companies as Vannieuwenhuyze BVBA: VERSCHUERE | NANDELEC | DOMINIQUE VERHULST | KONINKLIJK ATHENEUM | Abatech BVBA

Vannieuwenhuyze BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vannieuwenhuyze BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07592071533. Het bedrijf Vannieuwenhuyze BVBA bevindt zich op het adres: Westkaai 7; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Fuels; Oil products; Lubricating compounds.
De hoofdactiviteit van Vannieuwenhuyze BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vannieuwenhuyze BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vannieuwenhuyze BVBA, openstaande posities, locatie van Vannieuwenhuyze BVBA op de kaart.

Vannieuwenhuyze BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vannieuwenhuyze BVBA, company assigned to the tax number BE07592071533. The company Vannieuwenhuyze BVBA is located at the address: Westkaai 7; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuel oils. List of products are Fuels; Oil products; Lubricating compounds.
The main activity of Vannieuwenhuyze BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vannieuwenhuyze BVBA is not available. You also can look at reviews of Vannieuwenhuyze BVBA, open positions, location of Vannieuwenhuyze BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vannieuwenhuyze BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vannieuwenhuyze BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vannieuwenhuyze BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vannieuwenhuyze BVBA, employees, financial statistics.