Van Assche G

Contactgegevens Van Assche G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Assche G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Assche G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tjammelsstraat 1; 9790; Wortegem-Petegem (Wortegem), België

Telefoon (phone): 056 68 93 79; 09 383 54 59 (+32-056 68 93 79; 09 383 54 59) 056 68 93 79; 09 383 54 59 (+32-056 68 93 79; 09 383 54 59)

Fax (fax): 056 68 99 57 (+32-056 68 99 57) 056 68 99 57 (+32-056 68 99 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Assche G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Assche G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Assche G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Assche G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Assche G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Assche G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Assche G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Assche G
Products information Van Assche G

BTW identificatienummer (tax): BE07387176513
Ondernemingsnummer: 7351745605
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Van Assche G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Assche G
(Get full report from official database of BE for Van Assche G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Assche G
Addition kinds of activities for Van Assche G

573601. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
25140000. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction
82210100. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities

Werken bij Van Assche G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Assche G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Assche G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Assche G. Looking for open vacancies in other companies

 • isolateur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

 • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

 • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

 • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

 • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student Automechanica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

 • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

 • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Technical Buyer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

 • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

 • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van Van Assche G in sociale netwerken
Look for responds of Van Assche G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Assche G. Laat een reactie achter voor Van Assche G. Van Assche G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Assche G. Leave a respond for Van Assche G. Van Assche G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Assche G op de google maps. Adres en contacten Van Assche G
Location of Van Assche G on the google maps. Address and contacts of Van Assche G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Assche G Van Assche G: COIFFURE RةSIDENCE | CAF? FRITUUR 'T HOEKSKE | VON SCHOENDALE KENNEL | B.B.S.-Bathcosmetics BVBA | FA. HEIRWEGFRUIT

Other related companies as Van Assche G: COIFFURE RةSIDENCE | CAF? FRITUUR 'T HOEKSKE | VON SCHOENDALE KENNEL | B.B.S.-Bathcosmetics BVBA | FA. HEIRWEGFRUIT

Van Assche G is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Assche G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07387176513. Het bedrijf Van Assche G bevindt zich op het adres: Tjammelsstraat 1; 9790; Wortegem-Petegem (Wortegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuel oils. Producten gemaakt in Van Assche G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Assche G is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Assche G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Assche G, openstaande posities, locatie van Van Assche G op de kaart.

Van Assche G is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Assche G, company assigned to the tax number BE07387176513. The company Van Assche G is located at the address: Tjammelsstraat 1; 9790; Wortegem-Petegem (Wortegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuel oils. Products created in Van Assche G were not found.
The main activity of Van Assche G is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Assche G is not available. You also can look at reviews of Van Assche G, open positions, location of Van Assche G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Assche G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Assche G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Assche G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Assche G, employees, financial statistics.