V.D.V. Brandstoffen

Contactgegevens V.D.V. Brandstoffen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.V. Brandstoffen: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.V. Brandstoffen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hannekenshoek 10; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 51 44; 014 21 51 59 (+32-014 21 51 44; 014 21 51 59) 014 21 51 44; 014 21 51 59 (+32-014 21 51 44; 014 21 51 59)

Fax (fax): 014 21 51 60 (+32-014 21 51 60) 014 21 51 60 (+32-014 21 51 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.V. Brandstoffen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.V. Brandstoffen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.V. Brandstoffen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.V. Brandstoffen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.V. Brandstoffen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.V. Brandstoffen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.V. Brandstoffen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.V. Brandstoffen
Products information V.D.V. Brandstoffen

BTW identificatienummer (tax): BE08129852294
Ondernemingsnummer: 4736999511
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Fuels; Oil products

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.V. Brandstoffen
(Get full report from official database of BE for V.D.V. Brandstoffen)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.V. Brandstoffen
Addition kinds of activities for V.D.V. Brandstoffen

01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment
39520112. Verf, goud of brons: kunstenaars ' | Paints, gold or bronze: artists'
80110507. Geriatrische specialist, arts / chirurg | Geriatric specialist, physician/surgeon
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij V.D.V. Brandstoffen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.V. Brandstoffen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.V. Brandstoffen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.V. Brandstoffen. Looking for open vacancies in other companies

 • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

 • Ploegleider (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

 • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

  Regio: KRAAINEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: INNOV AD

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

 • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

 • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: STAR CAR

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

 • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

 • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

 • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DKTOPCLEAN

  Type: Werfreserve

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van V.D.V. Brandstoffen in sociale netwerken
Look for responds of V.D.V. Brandstoffen in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.V. Brandstoffen. Laat een reactie achter voor V.D.V. Brandstoffen. V.D.V. Brandstoffen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.V. Brandstoffen. Leave a respond for V.D.V. Brandstoffen. V.D.V. Brandstoffen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.V. Brandstoffen op de google maps. Adres en contacten V.D.V. Brandstoffen
Location of V.D.V. Brandstoffen on the google maps. Address and contacts of V.D.V. Brandstoffen

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.V. Brandstoffen V.D.V. Brandstoffen: M S L | DELHAIZE | ANA?S | ABELOOS | Platteau NV

Other related companies as V.D.V. Brandstoffen: M S L | DELHAIZE | ANA?S | ABELOOS | Platteau NV

V.D.V. Brandstoffen is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.V. Brandstoffen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08129852294. Het bedrijf V.D.V. Brandstoffen bevindt zich op het adres: Hannekenshoek 10; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Fuels; Oil products.
De hoofdactiviteit van V.D.V. Brandstoffen is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.V. Brandstoffen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.V. Brandstoffen, openstaande posities, locatie van V.D.V. Brandstoffen op de kaart.

V.D.V. Brandstoffen is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.D.V. Brandstoffen, company assigned to the tax number BE08129852294. The company V.D.V. Brandstoffen is located at the address: Hannekenshoek 10; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuel oils. List of products are Fuels; Oil products.
The main activity of V.D.V. Brandstoffen is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.V. Brandstoffen is not available. You also can look at reviews of V.D.V. Brandstoffen, open positions, location of V.D.V. Brandstoffen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.V. Brandstoffen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.V. Brandstoffen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.V. Brandstoffen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.V. Brandstoffen, employees, financial statistics.