Goossens

Contactgegevens Goossens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goossens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goossens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oeverstraat 32G; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): +32 (14) 986-96-43 +32 (14) 986-96-43

Fax (fax): +32 (84) 840-45-37 +32 (84) 840-45-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goossens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goossens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goossens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goossens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goossens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goossens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goossens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goossens
Products information Goossens

BTW identificatienummer (tax): BE09221069335
Ondernemingsnummer: 8567108154
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Oil products; Fuels

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goossens
(Get full report from official database of BE for Goossens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goossens
Addition kinds of activities for Goossens

34439906. Hoge vacuümcoaters, metalen plaat | High vacuum coaters, metal plate
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
45220101. Luchtvaartmaatschappijen, onbeschadigd | Air passenger carriers, nonscheduled
54619908. zoute krakelingen | Pretzels
96519905. Prijscontrolebureau, overheid | Price control agency, government

Werken bij Goossens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goossens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goossens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goossens. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

 • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

 • Chauffeur CE (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

 • Dakwerker platte daken (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

 • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: 3D-ICT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

 • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TVH CONSULT

  Type: Vaste Job

  Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

 • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

  Type: Flexijob

  wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van Goossens in sociale netwerken
Look for responds of Goossens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goossens. Laat een reactie achter voor Goossens. Goossens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goossens. Leave a respond for Goossens. Goossens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goossens op de google maps. Adres en contacten Goossens
Location of Goossens on the google maps. Address and contacts of Goossens

Andere gerelateerde bedrijven als come Goossens Goossens: EDDY TIDRICK | WILHELMUS VISSERS | Danny Coiffure | Belgian Laser Company NV | P. LAVRYSEN

Other related companies as Goossens: EDDY TIDRICK | WILHELMUS VISSERS | Danny Coiffure | Belgian Laser Company NV | P. LAVRYSEN

Goossens is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goossens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09221069335. Het bedrijf Goossens bevindt zich op het adres: Oeverstraat 32G; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Oil products; Fuels.
De hoofdactiviteit van Goossens is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goossens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goossens, openstaande posities, locatie van Goossens op de kaart.

Goossens is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goossens, company assigned to the tax number BE09221069335. The company Goossens is located at the address: Oeverstraat 32G; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fuel oils. List of products are Oil products; Fuels.
The main activity of Goossens is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Goossens is not available. You also can look at reviews of Goossens, open positions, location of Goossens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goossens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goossens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goossens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goossens, employees, financial statistics.