Fonteyne

Contactgegevens Fonteyne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fonteyne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fonteyne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Julius en Maurits Sabbestraat 46A; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 60 46; 050 34 36 13; 059 26 60 13 (+32-050 33 60 46; 050 34 36 13; 059 26 60 13) 050 33 60 46; 050 34 36 13; 059 26 60 13 (+32-050 33 60 46; 050 34 36 13; 059 26 60 13)

Fax (fax): 050 34 67 43 (+32-050 34 67 43) 050 34 67 43 (+32-050 34 67 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fonteyne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fonteyne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fonteyne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fonteyne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fonteyne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fonteyne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fonteyne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fonteyne
Products information Fonteyne

BTW identificatienummer (tax): BE01376831054
Ondernemingsnummer: 4924041748
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Fuels; Coal; Tank control

Product categorie (product category): Fuel oils

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fonteyne
(Get full report from official database of BE for Fonteyne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fonteyne
Addition kinds of activities for Fonteyne

083199. Bosproducten, nec | Forest products, nec
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
33650102. Ziekenhuisgereedschap, gegoten aluminium | Hospital utensils, cast aluminum
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
35370208. Heftrucks | Forklift trucks
35520213. Slashing machines, textiel | Slashing machines, textile
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies

Werken bij Fonteyne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fonteyne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fonteyne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fonteyne. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

 • Master Data Administrator (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

 • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

 • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

 • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

 • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CARE AND GLAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

 • Sales & Media Advisor (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

 • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Fonteyne in sociale netwerken
Look for responds of Fonteyne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fonteyne. Laat een reactie achter voor Fonteyne. Fonteyne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fonteyne. Leave a respond for Fonteyne. Fonteyne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fonteyne op de google maps. Adres en contacten Fonteyne
Location of Fonteyne on the google maps. Address and contacts of Fonteyne

Andere gerelateerde bedrijven als come Fonteyne Fonteyne: CREATION OFFICE | DHAVAL GEMS | BUREAU VAN HAREN | GARAGE BERT | Laureyn Hilde

Other related companies as Fonteyne: CREATION OFFICE | DHAVAL GEMS | BUREAU VAN HAREN | GARAGE BERT | Laureyn Hilde

Fonteyne is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fonteyne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01376831054. Het bedrijf Fonteyne bevindt zich op het adres: Julius en Maurits Sabbestraat 46A; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuel oils. Lijst met producten zijn Fuels; Coal; Tank control.
De hoofdactiviteit van Fonteyne is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fonteyne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fonteyne, openstaande posities, locatie van Fonteyne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fonteyne is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fonteyne, company assigned to the tax number BE01376831054. The company Fonteyne is located at the address: Julius en Maurits Sabbestraat 46A; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuel oils. List of products are Fuels; Coal; Tank control.
The main activity of Fonteyne is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fonteyne is not available. You also can look at reviews of Fonteyne, open positions, location of Fonteyne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fonteyne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fonteyne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fonteyne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fonteyne, employees, financial statistics.