LOUIS MARTENS-VRIENDS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • LOUIS MARTENS-VRIENDS
Private companiesReal Estate • LOUIS MARTENS-VRIENDS

Contactgegevens LOUIS MARTENS-VRIENDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS MARTENS-VRIENDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS MARTENS-VRIENDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKSESTRAAT 2; 2321; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33158118 (+32-33158118) 33158118 (+32-33158118)

Fax (fax): +32 (59) 540-19-72 +32 (59) 540-19-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS MARTENS-VRIENDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS MARTENS-VRIENDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS MARTENS-VRIENDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS MARTENS-VRIENDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS MARTENS-VRIENDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS MARTENS-VRIENDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS MARTENS-VRIENDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS MARTENS-VRIENDS
Products information LOUIS MARTENS-VRIENDS

BTW identificatienummer (tax): BE06940856933
Ondernemingsnummer: 3687530517
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LOUIS MARTENS-VRIENDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS MARTENS-VRIENDS
(Get full report from official database of BE for LOUIS MARTENS-VRIENDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS MARTENS-VRIENDS
Addition kinds of activities for LOUIS MARTENS-VRIENDS

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
20150105. Kip, verwerkt: bevroren | Chicken, processed: frozen
28699915. enzymen | Enzymes
34440402. Vloeren, celstaal | Flooring, cellular steel
50729907. Beveiligingsapparatuur, sloten | Security devices, locks

Werken bij LOUIS MARTENS-VRIENDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS MARTENS-VRIENDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS MARTENS-VRIENDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS MARTENS-VRIENDS. Looking for open vacancies in other companies

 • Autowasser (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

 • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

 • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • huishoudhulp Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

 • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

 • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

 • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Body2Win

  Type: Studentenjob

  JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

 • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

 • Assistent-Plaatser Rolluiken per direct (GELEEN)

  Regio: GELEEN

  Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in Sittard zijn we op zoek naar iemand die zo snel mogelijk kan starten als assistent plaatser van rolluiken en horren. Je dient hiervoor geen bepaald diploma te hebben maar wel handig zijn en enig inzicht hebben! Je bent verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van alle soorten rolluiken en horren! Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu met je CV en dan bellen wij je zo spoedig mogelijk op!

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van LOUIS MARTENS-VRIENDS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS MARTENS-VRIENDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS MARTENS-VRIENDS. Laat een reactie achter voor LOUIS MARTENS-VRIENDS. LOUIS MARTENS-VRIENDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS MARTENS-VRIENDS. Leave a respond for LOUIS MARTENS-VRIENDS. LOUIS MARTENS-VRIENDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS MARTENS-VRIENDS op de google maps. Adres en contacten LOUIS MARTENS-VRIENDS
Location of LOUIS MARTENS-VRIENDS on the google maps. Address and contacts of LOUIS MARTENS-VRIENDS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS MARTENS-VRIENDS LOUIS MARTENS-VRIENDS: DE POTTER GEBROEDERS | APROMOTIONS | Ogilvy & Mather S.A. | A.K.D. | FAMILIA

Other related companies as LOUIS MARTENS-VRIENDS: DE POTTER GEBROEDERS | APROMOTIONS | Ogilvy & Mather S.A. | A.K.D. | FAMILIA

LOUIS MARTENS-VRIENDS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS MARTENS-VRIENDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06940856933. Het bedrijf LOUIS MARTENS-VRIENDS bevindt zich op het adres: BEEKSESTRAAT 2; 2321; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt; Varkenskwekers. Producten gemaakt in LOUIS MARTENS-VRIENDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUIS MARTENS-VRIENDS is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS MARTENS-VRIENDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS MARTENS-VRIENDS, openstaande posities, locatie van LOUIS MARTENS-VRIENDS op de kaart.

LOUIS MARTENS-VRIENDS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS MARTENS-VRIENDS, company assigned to the tax number BE06940856933. The company LOUIS MARTENS-VRIENDS is located at the address: BEEKSESTRAAT 2; 2321; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt; Varkenskwekers. Products created in LOUIS MARTENS-VRIENDS were not found.
The main activity of LOUIS MARTENS-VRIENDS is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS MARTENS-VRIENDS is not available. You also can look at reviews of LOUIS MARTENS-VRIENDS, open positions, location of LOUIS MARTENS-VRIENDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS MARTENS-VRIENDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS MARTENS-VRIENDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS MARTENS-VRIENDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS MARTENS-VRIENDS, employees, financial statistics.